2777
2789
عنوان

نتردام :نی نی یار شب تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 72 پست
الان تو به تاپیک دیدم تذکر داد به استارتر چندبارم قبلن دیدم تذکر میده قطع نمیکنه ولی برا من درجا قطع ...

عزیزم بعضی از تاپیکها نیاز به اخطار داره اما بعضی ها اینقدر واضح ومشخص برخلاف قوانین هست که دیگه نیازی به اخطار نیست فقط تعلیق میشه کاربر

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

کدوم عزیزم ؟ تاپیکای سیاسی خطرناکن خخخ منکه از بس سر هیچی ترکیدم ، دیگه کامنت نمیزارم. فردا براتون ...

با نی نی یار ۵صحبت کردم 

فقط یادمه بودی تاپیکش دقیق خاطرم نیست تو‌مایه های حجاب بود 

⭕️⛔️💯📵❌بحث با ابله ممنوع❌⛔️📵💯 ⭕️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سما بخاطر گزارش زیاد زدن قطع میشی

شما فعلا برو با کاربری اصلیت بیا ،بعد با هم حرف میزنیم

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

با نی نی یار ۵صحبت کردم  فقط یادمه بودی تاپیکش دقیق خاطرم نیست تو‌مایه های حجاب بود

نگفتن کِی برمیگرده ؟ من باز پیام میدم 

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

عزیزم بعضی از تاپیکها نیاز به اخطار داره اما بعضی ها اینقدر واضح ومشخص برخلاف قوانین هست که دیگه نیا ...

قربونت من چند ساله تو سایتم اصلا ادمی نیستم که بخوام وارد این مسایل بشم شما احتمال زیاد برداشت اشتباه کردی منو قطع کردی من تو اون تاپیک‌که مد نظرمه داشتم‌متفرقه درباره چیز دیگه حرف میزدم یهو قطع شدم نکنه دستتوون اشتباه خورده ؟🤣

سوال خوبیه فقط نی نی یارشب بی دلیل و بی اخطار قطع میکنه. 5 تو خصوصی تذکر میده

عزیزم هیچ کاربری بی دلیل تعلیق نمیشه شما تقریبا دو هفته پیش من بدون اخطار تعلیق کردم برای اینکه  معرفی مشاور کنکور کرده بودید این تبلیغ محسوب میشه واخطار نیاز نداره

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

عزیزم هیچ کاربری بی دلیل تعلیق نمیشه شما تقریبا دو هفته پیش من بدون اخطار تعلیق کردم برای اینکه  ...

منو‌چرا قطع کردید خاطرتون هست؟

نی نی یار ۵گفت برو تلگرام ادمین حرف بزن نرفتم  فقط برام مهم اینه که چرا  جالبه چند روز ق ...

بله بعضیا زود وصل میشن !

عزیزم هیچ کاربری بی دلیل تعلیق نمیشه شما تقریبا دو هفته پیش من بدون اخطار تعلیق کردم برای اینکه  ...

خب نی نی یار عزیز چطوره قوانین سایتو بنویسید تو امضاتون چون خیلیا نمیدونن .اخه هی قانون جدیدم اضافه میشه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
عزیزم بعضی از تاپیکها نیاز به اخطار داره اما بعضی ها اینقدر واضح ومشخص برخلاف قوانین هست که دیگه نیا ...

من باهات شوخی کردم گفتم نی# نی یار نفوذی ایموجی خنده هم گذاشتم

کامنت گذاشتی اخطار لغو کاربری.منم دیگه هیچییی نگفتم.یهو همون لحظه منو کلا تعلیق کردی

مرسی از بابت این همه...😊😊

سه نقطه شو خودت پر کن برامم مهم نیست دوباره تعلیق بشم😁

فقط خواستم بدونی همیشه به قوانین سایت ربط نداره بعضی وقتام مساله شخصیه

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین