2777
2789
عنوان

حاضر جوابا بیاین ببینم🤔🤔🤔

461 بازدید | 62 پست

حاضر جوابا😍 بیاین یکم به هم یاد بدیم چجوری زبون داشته باشیم مثلا یکی بگه چرا بچه دار نمیشی جواب محترمانه اما دندان شکنش چجوریه 🤨🤦‍♀️

بچه ها ی سوالی ک رو مختونه و میپرسن یا تیکه ای ک بهتون میندازنو بگین بقیه کسایی ک بلدن حاضر جوابی جوابشو بدن یاد بگیریم🤔😁

زود اعتماد نکن👑🎀سایه هم دنبال توست ولی همراه نیست👑💜🖤💙(ترکیده اعظم هستم 😁

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینکه میگن انقد کله ات توی کتاب و درسه دیگ مخت ترکیده چی ج بدم هاا؟؟

و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️

ما فعلا داریم خوشگذرونی میکنیم بچه نمیخواییم 

مردم برا همه چی تصمیم میگیرن 

اینو بگو اگرم میخوای فوش بدی من بگم😂

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)
اینکه میگن انقد کله ات توی کتاب و درسه دیگ مخت ترکیده چی ج بدم هاا؟؟

بگو تو گوشی مخم خیلی نترکیده با کتاب نمیترکه

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘