2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3154 بازدید | 70 پست
درست خوبه چ رشته ای میخای

من رشتم تجربیه پزشکی میخواستم رتبم در حدیه ک الان پیراپزشکیا اصلا نمیارم زدم رشته ها چرت میترسم اونا رو هم نیارم😭😳

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

یعنی اینکه بهونه نیار برای خوب شدنت  دنبال درمانکر باش این نشد اون یکی  وقتی میگی بهترین ...

اها ..این ک ارههه ولی واقعا دیگ توقع نداشتم ی روانشناس بزنه منو بلاک کنه من از بیچارگی رفتم پیش اون وظیفش اینه نمیدونم ترسید خودم رو بکشم براش دردسر شم نمیدونم واقعا!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها ..این ک ارههه ولی واقعا دیگ توقع نداشتم ی روانشناس بزنه منو بلاک کنه من از بیچارگی رفتم پیش اون ...

پس جالبه که بهش میگی بهترین روانشناس !! اون اخلاق حرفه ای نداشته

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍

میخوام ی تاپیک بزنم الان در مورد معجزه های زندگی 😊 هعیییی ببینم کسی بوده توی بدترین حالت باشه خدا براش معجزه کنه حالا یا الان یا صبح

من رشتم تجربیه پزشکی میخواستم رتبم در حدیه ک الان پیراپزشکیا اصلا نمیارم زدم رشته ها چرت میترسم اونا ...

همه ک قرار نیس دکتر بشن ب خودت سخت نگیر😊 مملکت ب همه ی شغل ها نیاز داره 😊منم یه زمان مث تو فکر میکردم اگه عقل الانو میداشتم اصلا دانشگاه نمیرفتم و میرفتم دنبال یه حرفه یا هنر ک باهاش کیف کنم

همه ک قرار نیس دکتر بشن ب خودت سخت نگیر😊 مملکت ب همه ی شغل ها نیاز داره 😊منم یه زمان مث تو فکر میک ...

همش فامیلامون زنگ میزنن ب مادرم😭😭😭 میگن چی قبول شد همش بچه ها شون رو میزنن تو سرم ...

اگ هیچی قبول نشم دیگ ب اندازه ی سره سوزن ارزش ندارم چون از الان مشخصه بهترین دوستم چ جوری گفت استوریات حال خراب کنه چ جوری انداختنم دور 

حقم دارن😭😭😭 من الان ادمیم ک هیچ ارزشی نداره

همش فامیلامون زنگ میزنن ب مادرم😭😭😭 میگن چی قبول شد همش بچه ها شون رو میزنن تو سرم ... اگ هیچی قب ...

به فامیاتون ربطی نداره یه مدت میپرسن بعدش خسته میشن ، پسر دایی من سه سال پشت سر هم کنکور داد همه میگفتن قبول نمیشه وقت تلف میکنه اما عزمشو جزم کرد امسال رتبه ۴۴ ریاضی منطقه رو آورد ، تو هم تصمیمتو بگیر ببین میخای چیکار کنی حرف بقیم برات مهم نباشه با مامانتم بشین حرف بزن

سلام ممنون از شما🌼🌼🌼🌺 من با خودم قهرم 

زنده باشید

ممنون بابت گل های قشنگ تون

خب چطور به این نتیجه رسیدید؟

🌹🌹آقا هستم🌹🌹تنها 37روز به تولد همسرم باقی مانده است 🌹🌹عزیزم هر روزت مبارک 🌹🌹
زنده باشید ممنون بابت گل های قشنگ تون خب چطور به این نتیجه رسیدید؟

ارزش هیچ کمکی رو من ندارم ....

از خودم از زندگی بدم میاد

سلام ممنون از شما🌼🌼🌼🌺 من با خودم قهرم 

اگر عنوان کردن در اینجا براتون سخته میخواهید خصوصی حرف بزنیم

🌹🌹آقا هستم🌹🌹تنها 37روز به تولد همسرم باقی مانده است 🌹🌹عزیزم هر روزت مبارک 🌹🌹