2777
2789
پس واسه اینه ک میگی پایین نمیاد امیدوارم ضرر نکنی

من ک برای سود و ضرر نخریدم برای استفاده س خداکنه بشه گرمی پونصد تومن همه مردم بخرن منم راحت تر بخرم من فقط چیزی ک تا بحال تو این مملکت دیدم و میگم

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنطر من طلا دلار ریزش ۴۰ درصدی دارن بعدش دم عید میره بالا سکه ۲۲ طلا ۳میرسه

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

ببین تا بوده همه ی دولتها وقتی میخوان کابینه رو تحویل بدن یه کارنامه ای دارن که مثلا دلار این قیمت و طلا این مقدار و اهن این مبلغ بوده و موقع تحویل این مبلغ

دم انتخابات یه ریزش داریم

ک خیلی ها میگن اینطوره

ولی خب ممکنه هم اینطور نشه 

این صرفا یک نظره 

اینم ک من میگم یه فرضیه ست ک ممکنه حتی سه تومنم بره  

هی اجی از رب گوجه ش بگیر تا نون و مرغ و گوشت و اونام گفتیم میاد پایین دیگه چ برسه ب طلا و دلار و خداکنه ک بیاد داداش خود من بخاطر طلا و وسیله خونه نمیتونه ازدواج کنه و صدها جوون ک امثال برادر منن یا دخترایی ک نمیتونن ب خاطر این قیمتا جهیزیه تهیه کنن

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
هی اجی از رب گوجه ش بگیر تا نون و مرغ و گوشت و اونام گفتیم میاد پایین دیگه چ برسه ب طلا و دلار و خدا ...

آمین که ارزون بشه همه چیز

اره خب ماهم داریم تو این مملکت زندگی میکنیم دلار و طلا ارزون شه بقیه چیزا هم یکم ارزون میشن

ما هم دلایل خودمون رو داریم و البته امکانشم هست که اینطور نشه این حرفی ک زدم نظر خیلی از کارشناسات&n ...

سلام ببخشید کانال یا پیج خاصی رو دنبال میکنید واسه پیشبینی طلا؟