2789

ادم شن کلمه ی درستی نیست :) 

میتونین قشنگ تر حرف بزنین :) 

مثلا بجای ادم شن بگین مرد شن ؛؛! سختی بکشن تا پخته تر شن ؛!  :) 🍃🍃💥

من حتی اگه قلبم منت تپیدن سرم بزاره درش میارم !!!  ادامه بده یک نفس 💥 حتی اگه بترسی از قفس !!💥   

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرااا  یعنی ناراحت شد😔

اگه باهاش شوخی داشته باشین نه طوری نیس ولی اگه یهو همینجوری در بیاین بگین خب ناجوره یکم 🥴😐

بستگی به طرف هم داره البته 

کاربر پسر ‼‼ از یک دی نه پست نه تاپیک 😐👊 امشب شکستم .... 🖤💔 نمیتوتم درخواست قبول کنم شرمنده ام ....
نه لحن شوخی بود خودشم خندید

میخنده :) چون چاره ایی نداره :)

ولی از درون بهش برمیخوره :) طبیعیه ؛؛! چون به شما هم همین جمله رو با شوخی بگن میخندین :) اما از درون فرو میریزین :) !!!

من حتی اگه قلبم منت تپیدن سرم بزاره درش میارم !!!  ادامه بده یک نفس 💥 حتی اگه بترسی از قفس !!💥   
آره باهاش شوخی داشتم  خدا کنه از دستم ناراحت نشه

خب پس هیچی فکرشو نکنین ناراحت نمیشه 🥴😁

کاربر پسر ‼‼ از یک دی نه پست نه تاپیک 😐👊 امشب شکستم .... 🖤💔 نمیتوتم درخواست قبول کنم شرمنده ام ....
آره  پشیمون شد  چقدر بد شد ولی خوب شوخی بود😢😢

اشکال نداره :) غصشو نخورین !! بجاش با حرفای قشنگ تر دلشو پر کنین :) کم کم از یادش میره :) !!💥🍃

ولی خودشم پسره شوخیه امید وارم به دل نگیره😢😔

پس امیدوارم که ناراحت نشده نگران نباشین :) 🍃🍃

بابت تححححححمممممممییلللل نشششدددددننننننن افکااااااااار و اعتقققققققققااااااااددددددداااااااتتتتتتت و آآآآآآآززززززززااااااددددددددییییییی بببببببییییییااانننننن از نی نی یار و مدیریت تقاضای تجدید نظرخواهی کنیدمممممممننننننووونننم

از طرف تابع قوانین سایت

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز