daryaaa18 مدیر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 8668 عنوان پسرا بیاین 😊 | مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 26 پست اگه یه دختر بهتون بگه پسرا باید برن سربازی تا آدم شن شما ناراحت میشین؟درصورتی که دختر به شوخی گفته باشه 1399/07/27 | 22:58 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
daryaaa18 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 8668 کلا لحن تحقیرآمیز یا توهین آمیز آدمو ناراحت میکنه ربطی هم به جنسیت نداره نه لحن شوخی بود خودشم خندید
masih_nopo عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 392 ادم شن کلمه ی درستی نیست :) میتونین قشنگ تر حرف بزنین :) مثلا بجای ادم شن بگین مرد شن ؛؛! سختی بکشن تا پخته تر شن ؛! :) 🍃🍃💥 من حتی اگه قلبم منت تپیدن سرم بزاره درش میارم !!! ادامه بده یک نفس 💥 حتی اگه بترسی از قفس !!💥
بیک_ایمانوردی عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 4088 نه لحن شوخی بود خودشم خندید ولی حرفتون توهین آمیز بوده و اثرشو میذاره حتی اگه اون لحظه خندیده باشه 🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔
daryaaa18 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 8668 ادم شن کلمه ی درستی نیست :) میتونین قشنگ تر حرف بزنین :) مثلا بجای ادم شن بگین مرد شن ... آره پشیمون شد چقدر بد شد ولی خوب شوخی بود😢😢
mehdilivesu عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 256 چرااا یعنی ناراحت شد😔 اگه باهاش شوخی داشته باشین نه طوری نیس ولی اگه یهو همینجوری در بیاین بگین خب ناجوره یکم 🥴😐بستگی به طرف هم داره البته کاربر پسر ‼‼ از یک دی نه پست نه تاپیک 😐👊 امشب شکستم .... 🖤💔 نمیتوتم درخواست قبول کنم شرمنده ام ....
masih_nopo عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 392 نه لحن شوخی بود خودشم خندید میخنده :) چون چاره ایی نداره :)ولی از درون بهش برمیخوره :) طبیعیه ؛؛! چون به شما هم همین جمله رو با شوخی بگن میخندین :) اما از درون فرو میریزین :) !!! من حتی اگه قلبم منت تپیدن سرم بزاره درش میارم !!! ادامه بده یک نفس 💥 حتی اگه بترسی از قفس !!💥
daryaaa18 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 8668 اگه باهاش شوخی داشته باشین نه طوری نیس ولی اگه یهو همینجوری در بیاین بگین خب ناجوره یکم 🥴😐 بستگی ... آره باهاش شوخی داشتم خدا کنه از دستم ناراحت نشه
daryaaa18 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 8668 میخنده :) چون چاره ایی نداره :) ولی از درون بهش برمیخوره :) طبیعیه ؛؛! چون به شما هم همین جمله رو ب ... ولی خودشم پسره شوخیه امید وارم به دل نگیره😢😔
mehdilivesu عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 256 آره باهاش شوخی داشتم خدا کنه از دستم ناراحت نشه خب پس هیچی فکرشو نکنین ناراحت نمیشه 🥴😁 کاربر پسر ‼‼ از یک دی نه پست نه تاپیک 😐👊 امشب شکستم .... 🖤💔 نمیتوتم درخواست قبول کنم شرمنده ام ....
masih_nopo عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 392 آره پشیمون شد چقدر بد شد ولی خوب شوخی بود😢😢 اشکال نداره :) غصشو نخورین !! بجاش با حرفای قشنگ تر دلشو پر کنین :) کم کم از یادش میره :) !!💥🍃 من حتی اگه قلبم منت تپیدن سرم بزاره درش میارم !!! ادامه بده یک نفس 💥 حتی اگه بترسی از قفس !!💥
masih_nopo عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 392 ولی خودشم پسره شوخیه امید وارم به دل نگیره😢😔 پس امیدوارم که ناراحت نشده نگران نباشین :) 🍃🍃 من حتی اگه قلبم منت تپیدن سرم بزاره درش میارم !!! ادامه بده یک نفس 💥 حتی اگه بترسی از قفس !!💥
میومیو_عوض_میشه عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 4396 بابت تححححححمممممممییلللل نشششدددددننننننن افکااااااااار و اعتقققققققققااااااااددددددداااااااتتتتتتت و آآآآآآآززززززززااااااددددددددییییییی بببببببییییییااانننننن از نی نی یار و مدیریت تقاضای تجدید نظرخواهی کنیدمممممممننننننووونننماز طرف تابع قوانین سایت از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.