2777
2789
عنوان

نمیخام برم خونه مادرشوهرم حق دارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نفهمیدم چرا ناراحتی؟نه دلخوری پیش اومده نه بی احترامی شده...نمیشه بگی بچه تنها نره خونه مامانش او ...

میگم خودم چیکارکنم...نمیخام برم حق دارم؟؟

اخه شوهرم گفت برو گفتم تنها نمیرم چرانگفتی باهم بریم

ببخشيد چجوري بايد برم بخونم؟ بلد نيستم

ببین رو قسمت آبی

بانوآرتمیس#  

تاپیک هاش برات باز میشه 

خیلی تاپیک های خوبی داره 

بنظرم اول برو تاپیک دنبال باور جدید برا تغییر خودم 

دوم من خودم رو دوست دارم 

سوم هم صمیمت ممنوع رو بخون 

حتما یه دفترچه و خودکار داشته باش یادداشت بردار 

من یه سالنامه پر کردم 

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم
میگم خودم چیکارکنم...نمیخام برم حق دارم؟؟ اخه شوهرم گفت برو گفتم تنها نمیرم چرانگفتی باهم بریم

بستگی داره اگه بی احترامی میکنن یا دور بر میدارن یا دخالت میکنن نرو اگه فقط سردن دلیلش میتونه سردی شما باشه بری یخ اونام آب بشه خوبه 

ببین رو قسمت آبی بانوآرتمیس#   تاپیک هاش برات باز میشه  خیلی تاپیک های خوبی داره  ...

یا میتونی از طریق جستجو تو سایت بین کاربرا پیدا کنی 

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم
چ خوب کردی...سال اول زندگی هرشب میرفتم چون شوهرمم سرباز بود تنها بودم..ولی بعدش کم کم کاملا قط رابطه ...

منم ازاین رفتارهازیاددیدم بخداناهاررفتیم خونشون ۵نفربودبیم ۴تابشقاب غذاکشیدیکی یکی اوردسرسفره اسم میبرداین مال کی این بشقاب مال کی .ولی برامن نکشیدبعدش گفت برودست خورده غذای بچتوبخورمنم گشنه باندشدم اومدم خونمون گلایه هم کنم همشون میریزن سرم چراناراحت شدی.اینقداین رفتارهارودیدم عادی شده برام

عزیزم شوهرتو ۱۰ روز تنها گذاشتی مامانی شده  تازه یادش افتاد مامان داره  نذارش بره زیاد&n ...

اخه عزیز من قبلش خیلی میرفت خیییلی همش تنهایی میرفت یهو غیبش میزد میرفت پایین...دوستم گفت حتما الان ک صب و شب اونجاعه ازشون زده بشه ولی نشد...اخه مث عقده ای ها تامیدید من سرم گرمه میرفت اونجا

عزیزم حساس نباش منم به شوهرم بگم مثلا برو نون بگیر بیار دم صبح میگه نهار برنج بخور من نمیرم نون بگیرم سختشه بره دوباره برگرده (نهار من نونی میخورم چون وزنم بالا میره خیلی ) باردارم هستم ناراحت نمیشم ،عزیزم منتظر نباش اون احوالپرسی کنه شما شروع کننده باش حالش بپرس میری خونشون خوشحال باش هفته ای یه یار که حداقل برو پایین سر بزن ،فرض کن زنداداشت طبقه بالایه خونه مامانت باشه ولی ماه به ماه سر نزنه خوب مامانت ناراحت میشه دیگه یکم بهش برمیخوره باز خوبه گلگی نمیکنن من باردارم یه ساعت و نیم فاصلست تا خونه مادرشوهرم تو این کرونا و استراحت هم دارم باز همیشه گله میکنه چرا نمیای چرا نمیای استراحت نکن نمیدونم کرونارو نترس دکترا الکی میگن هیچیت نیست و فلان 

منم ازاین رفتارهازیاددیدم بخداناهاررفتیم خونشون ۵نفربودبیم ۴تابشقاب غذاکشیدیکی یکی اوردسرسفره اسم می ...

وای چ حرکت زشتیییی🤐🤐🤐

مثلا میریم ی بشقاب غذا میکشه میزاره شوهرم میگه این مال کیه میگه مال توعه...شوهرم گفت ن من سیرم نمیخورم...(جفتمون گشنه بودیم)بعد گف حالا دوتایی بخورین من نخوردم بلندشدم رفتم ولی شوهرم موند اونم نخورد ب دروغ گف ناهار خوردم