2777
2789
عزیزم ب نظرم این بهترین راه حله شما این راه رو برو انشالله ک نتیجه میگیری .. چون واقعن اگه  دوس ...

باهاش تند برخورد کردم 

بعدش گفتم ببخشید لحنم بد بود گفت نه کجاش بد بود 

بعدش گفتم حالم خوب نیست نمیفهم چی میگم گفت اجازه هست بپرسم چرا گفتم مهمه؟گفت اگه کمکی ازم بربیاد بله مهمه چی بگم الان؟

مرسی واسه وقتی که گذاشتی عزیزم 🌼🌼🌼تا ببینم چی میشه 

باهاش تند برخورد کردم 

بعدش گفتم ببخشید لحنم بد بود گفت نه کجاش بد بود 

بعدش گفتم حالم خوب نیست نمیفهم چی میگم گفت اجازه هست بپرسم چرا گفتم مهمه؟گفت اگه کمکی ازم بربیاد بله مهمه چی بگم الان؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باهاش تند برخورد کردم  بعدش گفتم ببخشید لحنم بد بود گفت نه کجاش بد بود  بعدش گفتم حالم خ ...

خودتو لو ندیا😕😕اگر بی جنبه باشه نابود میشی، بگو هیچی یکم حالم خوب نیست، بعد بحثو عوض کن

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
خودتو لو ندیا😕😕اگر بی جنبه باشه نابود میشی، بگو هیچی یکم حالم خوب نیست، بعد بحثو عوض کن

بهش گفتم خاستگار اشنا اومده گفت نقشه ای برای کنشلش داری و اینا منم گفتم نه گفت نمیخوای فک کن کنی  گفتم نه 

گفت چرا گفتم چون نیخوم کیو وارد قلب و زندگیم کنم ویس داد گفت شبتون اروم من فک میکنم نقشه میریزم تا بتونیم باهم حلش کنیم 

بهش گفتم خاستگار اشنا اومده گفت نقشه ای برای کنشلش داری و اینا منم گفتم نه گفت نمیخوای فک کن کنی &nb ...

اوووو😂😂خوب گفتی

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

منم تا ۲۰ سالگی از هیچ پسری خوشم نیومد الانم ۳  سال میگذره هنوزم عاشقشم حاضرم به خاطرش هر کاری بکنم دعا کنید بشه و باهاش ازدواج کنم و خوشبخت بشم باهاش 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
منم عشق میخوام☹☹

همون بهتر ک نشدی 

عشق درده

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒

هی عاشقی بد دردیه...😔

امیدوارم به عشقت برسی

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
منم عشق میخوام☹☹

خوشا بحالت که عاشق نشدی🌹

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
بهش گفتم خاستگار اشنا اومده گفت نقشه ای برای کنشلش داری و اینا منم گفتم نه گفت نمیخوای فک کن کنی &nb ...

خوب واضحه اونم دوستت داره ک ...گفته نمیخوای کنسلش کنی؟؟ اونم صد درصد دوست داره