2821
2789
منم عین تو بودم تا بالاخره این قلب لعنتی تسلیم شد😢با این تفاوت ک خودش دو ساله اصرار میکنه اما عقلم ...

چه وحشتناکه این عشق😐😐الان تو این تاپیک از عشق بیشتر از مومو ترسیدم 😐😐😐

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم عین تو بودم تا بالاخره این قلب لعنتی تسلیم شد😢با این تفاوت ک خودش دو ساله اصرار میکنه اما عقلم ...

منم همینطور تاالان هیچکسو تو دلم راه ندادم بااینکه وحشتناک احساساتیم و خیلی محکم بودم ولی حالا یکی وارد قلیم شده که باجون و دل میخوامش هرشب حرف میزنیم اما اون خبر ازهیچ نداره 

خیلی وقته عاشق شدم ولی نفهمیدم چقد سخته باتک تک سلولای بدنم دارم درد میکشم 

ولی خیلی شیرینه بهترین درددنیاس درداشم فوق العاده شیرین

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
عشق : ی غم قشنگ پرطفداری .... عشق با سختی هست دیگه ،آسون نداریم

ما همکار و دوستیم میدونم  یکی از دوستام روش نظر داره اگازم بگیرتش نابود میشم اون خبر نداره کسیم ندارم باهاش حرفبزنم و اروم شم 

چه وحشتناکه این عشق😐😐الان تو این تاپیک از عشق بیشتر از مومو ترسیدم 😐😐😐

خیلی 😥 اصلن من کلن ادم سختیم و احساساتم صفررر اما این دفعه فرق میکنه من حتی توی اوج بلوغم هم عاشق نشدم و همیشه حس و حال همکلاسیام برام مسخره بود و ب پسرا ب دید ی موجود بیخاصیت نگاه میکردم اما الان داغونم ... نهایتش با علقم پیش میرم اما میدونم ک تا اخر ی خلا حس میکنم😢 تازه میفهمم دخترای بیچاره ی اطرافم چی میکشن ! اصلن بدم میاد از این حالت چون فک میکنم ی ضعفه! اما کاملن ناخاسته میاد سراغم 

خیلی 😥 اصلن من کلن ادم سختیم و احساساتم صفررر اما این دفعه فرق میکنه من حتی توی اوج بلوغم هم عاشق ن ...

منم مثل تو، تو این مورد صفرم، تازه به دلیلی ازشون متنفرم هستم 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
منم مثل تو، تو این مورد صفرم، تازه به دلیلی ازشون متنفرم هستم 

بخداااا منم بودم دورم پر بود اما حتی در حد چتم نمیدیمشون ولی الان جوری قلبم از عشقش پره که نمیتونم اروم بشینم

دورت بگردم من ممنون اما اون خبر نداره کاش میتونستم غیر مستقیم بهش بفهمونم 

الهی خیلی ناراحت شدم

دل بزن ب دریا بهش بگو 

یا درکت میکنه ودل ب دلت میده یا دلش جایی دیگس و...

خودتو داری عذاب میدی دختر خوب 

ی کاری بکن حتمن 

2825
2823
2791
2779
2792