2777
2789
عنوان

یه چیز جالب 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 9164 بازدید | 186 پست
خودش میگه دوسم‌داره نمیخواد از دستم بده من سعی کردم جدا بشم نشد نشستم سرجام‌

اه حالم بهم خورد از دست شوهرت اون زنه اگه دوستت داره چرا باعث میشه که تو زجر بکشی احمق خاک تو سر دوتاشون انشالله خدا جواب دوتاشون بده 

عضو 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی اگر پولداره...و شرایط طلاق نداری بشین سر زندگیت بچه هاتو با ناز ونعمت بزرگ کن...دعوا ننداز روحیه شون حراب شه...فک کن شوهرت افتابه است گوشه دسشویی...همون قدر بی ارزش ...توبا بچه هات خوش باش فک کن گور ب گور شده خدا از زمین ورش داشته رفته زیر هیجده چرخ بیوه ای....شیر زن باش دختر کورد...

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔
اه حالم بهم خورد از دست شوهرت اون زنه اگه دوستت داره چرا باعث میشه که تو زجر بکشی احمق خاک تو سر دوت ...

منم خیلی نفرین می‌کردند قبلا ولی خدا جداشون نکرد جور دیگه ای بهم آرامش داد 

حس ششم بهم میگه این بی تفاوتیت باعث میشه شوهرت برگرده به تو ولی افسوس ک تو دیگه نمیخایش...

دقیقنننن حس منم اینه....کلن مردا ببینن یکی سگ محبشون کرده عاشقش میشن

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔
اسی اگر پولداره...و شرایط طلاق نداری بشین سر زندگیت بچه هاتو با ناز ونعمت بزرگ کن...دعوا ننداز روحیه ...

مرسی گلم بابت حرفای قشنگت همیشه با چنگ و دندان تو بدترین شرایط بچه هامو خوب حفظ کردم ک آسیب نبینن بزار اون بره بچه هام ب من تکیه کردن اگه منم برم یا حالم بد باشه اونا چ گناهی کردم میخندم تا بچه هام شاد باشن 

مرسی گلم بابت حرفای قشنگت همیشه با چنگ و دندان تو بدترین شرایط بچه هامو خوب حفظ کردم ک آسیب نبینن بز ...

اره بابا الن ک کروناس ولی ایشالله بعدن دست بچه هاتو بگیر برو پارک شهربازی خرید پیاده روی استخر خلاصه اونقد وقتتو با بچه ها پر کن...ک حسرت خوشی وبا شما بودن رو دلش بمونه مرتیکه