2777
2789
عنوان

یه چیز جالب 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 9165 بازدید | 186 پست
خب مگه مجبوری اون ک زن داره بره اونجا خودشو ارصا کنه ولا ادم باشوهرش بحث میونه چندشش ب رابطه میاد بع ...

نمیشه ی مدت نزاشتم هرچی تهمت بلد بود بهم زد ک تو با کسی هستی 

میشه توضیح بدی شبی که میخواستی خود کشی کنی نزاشته ینی چی  چی بهت گفت چجوری آرومت کرد  الب ...

آروم نشدم محکم از پشت منو گرفت تا صبح پیشم موند ک بلایی سر خودم نیارم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیشه ی مدت نزاشتم هرچی تهمت بلد بود بهم زد ک تو با کسی هستی 

چ گوه خوریا میگفتی همه مثل تو نیستن نتونن جلو نفس بگیرن...بعصیا باهیچی سیرن بعصیا دوتا دوتا باز میخان کثافت اسی واقعن حالا ک موندی پیش بچه هات مطلوم نباش دختر لک قدرتمنده....کلونتر ژنی بو

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔

پس دوسش نداره از هوس اینکارو میکنه زنی ک بچشون بکشه هیچه دیگ حالیش نیس کار خوبی میکنی ک بیخیال شدی خدا خودش تاوان دل شکشتتو میده نگران نباش ب بچ هات برس ب خودت برس براشون کم نزار ازش خرجی زیاد بگیر تا فقط کار کنه کمتر بره پیش زنه