2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 29 پست
دوقلوهای دوتاشونم پسرن؟ اسم چی انتخاب کردی براشون  خوش بحالت دعا کن منم حامله باشم این ماه

معلوم نیست عزیزم

احتمالا پسرن

مرسی عزیزم

ایشالا خدا فرزند صالح و سالم و رزق و روزی هدیه کنه بهت❤

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سه ماهه  هر بار دو روز جلو‌میفته میشه ۲۸ روزه  آخرین بار ۳ مهر پری بودم یعنی بعد سوم بزن ...

اگه اروم و قرار نداري همين كه از موعدت گذشت بزن

ان شاءالله كه با خبر خوش مياي

خدايا تمام اميد من تويي.. فقط از تو ميخوام...
خواستم ازش  توکل به خدا بارداری این بار من خاصه کلی داستان داره

ب امید خداک خودش باشه بودمنو هم خبرکن خوشحالم کن

(خوشبختیم وقتی تکمیل شد ک تواومدی توزندگیم بهترین همسردنیا) 💕💋عاشقتونم همسرم پسرم خونوادام برای سلامتیشون ی صلوات میدید عزیزان🙏
مرسی باز یکم دلم گرم شد 

عزیزم این ۱۰ تا ۱۴ روز به خیلی چیزا بستگی داره ممکن لقاحت دیر تشکیل شده باشه همین باعث میشه دیر تر بی بی چک مثبت بشه 

پس خیلی  اینترنت رو قبول نکن و استرس نداشته باش تا موعدت برسه

من سر دخترم روز موعدم بیبی چکم منفی شد و ۴ روز بعد موعد تازه یه هاله خیلی کمرنگ افتاد دو روز بعدش که ازمایش دادم بتام ۹۸ بود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چشم همینجا میگم  ان شالله مثبت بشه .توکل به خدا

ان شاء الله ب حق امام حسین 🙏

(خوشبختیم وقتی تکمیل شد ک تواومدی توزندگیم بهترین همسردنیا) 💕💋عاشقتونم همسرم پسرم خونوادام برای سلامتیشون ی صلوات میدید عزیزان🙏
عزیزم این ۱۰ تا ۱۴ روز به خیلی چیزا بستگی داره ممکن لقاحت دیر تشکیل شده باشه همین باعث میشه دیر تر ب ...

باشه ممنون گلم صبر میکنم فعلا تا ببینم چی میشه 

از روز بعد اقدام زیر دلم درد می‌کنه 

سر درد هم دارم 

باشه ممنون گلم صبر میکنم فعلا تا ببینم چی میشه  از روز بعد اقدام زیر دلم درد می‌کنه  سر ...

انشاالله که خیره گلم

منم الان که باردارم از چند روز تا قبل موعدم همش تخمدانهام درد میکرد فکر میکردم کیست دارم ولی پریود نشدم و فهمیدم باردارم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
انشاالله که خیره گلم منم الان که باردارم از چند روز تا قبل موعدم همش تخمدانهام درد میکرد فکر میکردم ...

تبریک میگم قدم نی نی پر خیر و برکت باشه برات عزیزم 

2790
2778
2791
2779
2792