2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم ۳۰ میلیون طلا خریدم واسه عروسی داداشم واسه خریدخونه فروختم ۸۰ میلیون البته یک تک پوش گوشواره زنجیرپلاک انگشترحلفه نگه داشتم البته من پارسال فروختم اگه تاحالا بود دو برابر میسد

هیچ وقت کسی تامقام خدای بالا نبر..میره اون بالا واست عذاب نازل میکنه 
توروخدا مطمعنی؟ من یه ۱۰تومن با بدبختی جم کردم مونذم بگیرم نگیرم چیکار کنم

عزیزم هیچ چیز قطعی نیست. اما نمودار تحلیلیشو دیدم همینطور رفته بالا تا خورده به سقف کانالش. دفعه های پیش که به سقف کانال خورده ریزش داشته. تاریخ همیشه تکرار میشه

عزیزم هیچ چیز قطعی نیست. اما نمودار تحلیلیشو دیدم همینطور رفته بالا تا خورده به سقف کانالش. دفعه های ...

الان منظو شما اینه بازمیره بالا

یه کم دیگه میره بالا و بعدش میاد پایین. 

اها تا اونموقعه بیادپاین پسندازامون تموم میشه 🤦‍♀️🤭

اصلاح زمانیش تا دی هست. یعنی اگه بیاد پایین تا دی میاد پایین و از دی به بعد میره بالا دوباره.

پس تا دی ان شاا خودمونو بایدنگه دارین خریدنکنیم

اصلاح زمانیش تا دی هست. یعنی اگه بیاد پایین تا دی میاد پایین و از دی به بعد میره بالا دوباره.

اطلاعاتی راجع به دلار هم دارید؟ ما میخوایم کابینت بخریم هرجا میریم دلار گرون میشه میگن قیمت ورق ام دی اف رفته بالا. ساعتی گرون میکنن لعنتیا

اطلاعاتی راجع به دلار هم دارید؟ ما میخوایم کابینت بخریم هرجا میریم دلار گرون میشه میگن قیمت ورق ام د ...

دلار هم رشدشو کرده. تا ۳۶ ۳۷ میره بالا و یه درصدی پایین میاد و دوباره میره بالا.

اما در مورد کابینت و وسایلی که غیرمستقیم دلار روشون تاثیر داره وضعیت فرق میکنه. این وسایل قیمتشون نسبت به دلار  دیرتر میره بالا و اگه بره بالا دیرتر از دلار هم پایین میان. و از طرفی دلال ها نمیذارن قیمتشون خیلی پایین بیاد.