2777
2789
عنوان

تو زایشگاهم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 98 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با گوشی؟؟🤦🥴

اهوم اصن هیچ دردی ندارم که:(تازه فقط یه زائو دارن که اونم منم😫

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))

گوشیتو بزاری کنار و به نی نیت فک کنی دردت میگیره و زودتر زایمان میکنه

عزیزم موقع زایمانت از ته دلت واسه منو همه خانم های منتظر بچه دعا کن ما هم چنین روزی رو تجربه کنیم😍

به سلامتی.واسه منم دعا کن لطفا

خدایا شکرت... خودت گره های زندگیمونو باز کن یا الرحم الراحمین... دعا کلید باز شدن قفل های زندگیه.از توسل به ائمه قافل نشین. بزرگ ترین مشکل زندگیم،زندگی با مادرشوهرمه😔میشه واسه منم دعا کنین منم خونه ی جدا داشته باشم؟ الهی هر کی برام دعا کرد خدا به زودی دلشو شاد کنه....🙏🏼 خداجون خودت که ک میبینی هیشکی درکم نمیکنه،کسی پشتم نیست تو دستمو بگیر ، امیدم به خودته. من به دستای خدا خیره شدم....معجزه کرد
چجوری گذاشتن تو زایشگاه گوشی ببری🤨🤨🤨

گوشی کار ندارن که 

منم برده بودم 😂😂😂

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..

۶ هفته موتده ک از تیکرت  میشه برام دعا کنی منم این ماه حامله بشم  از فرشته ی پاکت بخواه از خدا برام یه بچه سالم و صالح بخاد

تیکر بارداری واقعی نیست ارزومه ک این ماه بفهمم تیکرم واقعیه دعام کنین لطفا
چجوری گذاشتن تو زایشگاه گوشی ببری🤨🤨🤨

بیمارستان خصوصی ام عکس هم بخواین میفرستم کلا یه زائو دارن که منم 

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))