2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کرونا داری 

اکسیژن منم‌ کم بود   ولی الان‌ بهترم‌ شب ها بیشتر نفس‌ تنگی دارم

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                              《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏                                       
کرونا داری  اکسیژن منم‌ کم بود   ولی الان‌ بهترم‌ شب ها بیشتر نفس‌ تنگی دارم

آره جواب اسکن نوشته کرونا حاد

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵

اره کمه ولی باید خیلی بهت برسن من مادربزرگم ۸۵ بود و بستریش نکردیم ۲۴ ساعت مراقبش بودیم و به زور میدادیم خوردنی بهش ک بخوره تا اومد ۹۵

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️
از این چیزا وصل کرد به انگشتم

گلاب بخور

بخور بده با جوش شیرین 

پنجره باز کن 

اسپند و عنبر نسا دود کن

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                              《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏                                       
مرسی واقعا که برگشتی خونه، کمه دیگه، ملت بیمارستان پیدا نمیکنن بستری شن، بعد تو میای خونه، پدره من ا ...

وااای

بخاطر کرونا؟؟

وضعیت ریه اش چطوره؟؟

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
مرسی واقعا که برگشتی خونه، کمه دیگه، ملت بیمارستان پیدا نمیکنن بستری شن، بعد تو میای خونه، پدره من ا ...

من برم بیمارستان روحیم خراب میشه با دیدن فوتیا خودمو میشناسم

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵