آزادگل مدیر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 8334 عنوان نذر صلوات | مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 29 پست سلام دوستان.500000 صلوات نذری ادا نشده دارم. لطف میکنین در حد توانتون کمکم کنین؟منم برا حاجت رواییتون زیارت عاشورا میخونم😘🙏 1399/07/27 | 10:29 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parvaz8177 عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 4286 برات زیارت عاشورا خوندم. امیدوارم به خواسته قلبیت برسی😘🙏 ممنونم عریزدل هزارتا صلوات رو فرستادم تموم شد یه صلوات برا حضرت عباس هدیه کنید
آزادگل مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 8334 ممنونم عریزدل هزارتا صلوات رو فرستادم تموم شد خیلی لطف کردی😘
آزادگل مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 8334 منم 100 تا میفرستم از همگی التماس دعا دارم به شدت به دعا نیازمندم😢😢😢 عزیز اسمتو بگو میخوام ختم قرآن بگیرم به حاجتات برسی بابت لطفت😘🙏
آزادگل مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 8334 برا بابا مریضم زیارت بخون زیارت عاشورا از درد داره پتو رو چنگ میزنه دکترا جوابشکردن منم ۱۰۰ ت ... عزیز اسمتو بگو میخوام ختم قرآن بگیرم به حاجتات برسی بابت لطفت😘🙏
آزادگل مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 8334 من هزار تا میفرستم برات اگه تونستی تو تاپیک اخرمم شرکت کن فدات عزیز اسمتو بگو میخوام ختم قرآن بگیرم به حاجتات برسی بابت لطفت😘🙏
parvaz8177 عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 4286 عزیز اسمتو بگو میخوام ختم قرآن بگیرم به حاجتات برسی بابت لطفت😘🙏 ایوای ببخش دیر گفتم اسمم مهدیه هست عاجزانه محتاج دعاتم من یه صلوات برا حضرت عباس هدیه کنید
آزادگل مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 8334 ایوای ببخش دیر گفتم اسمم مهدیه هست عاجزانه محتاج دعاتم من نه دیر نگفتی😘چشم
parvaz8177 عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 4286 نه دیر نگفتی😘چشم ممنونم خانومی یه صلوات برا حضرت عباس هدیه کنید
درتاج عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 1895 عزیز اسمتو بگو میخوام ختم قرآن بگیرم به حاجتات برسی بابت لطفت😘🙏 اسم بابام حسن هست براش دعا کن دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره آب میشه خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا 😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره
درتاج عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 1895 اسم بابام حسن هست براش دعا کن تو امضام توضیح دادم خواهش میکنمدعا کنید اسم خودم فاطمه دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره آب میشه خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا 😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره
lonelyyy عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 1008 عزیز اسمتو بگو میخوام ختم قرآن بگیرم به حاجتات برسی بابت لطفت😘🙏 خیلی ممنون😍راستش من زیاد راحت نیستم که اسمم رو بگم🙈 ولی سادات هستم جدم میرسه به امام محمد تقی
آزادگل مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 8334 خیلی ممنون😍 راستش من زیاد راحت نیستم که اسمم رو بگم🙈 ولی سادات هستم جدم میرسه به امام محمد تقی خدا حفظت کنه😘