2777
2789
عنوان

چشم خوردن

415 بازدید | 30 پست

بچه ها ما با هزار بدبختى خونه خريديم بعد دوسال ازدواج

هنوز آماده نشده ولى هرجا ميريم ميبينم و ميشنوم كه حرف ما نقل دهن همه شده و دارن آناليز مالى ميكنن كه ما چطور خونه دار شديم.

حتى مادرشوهر و خواهر شوهر بجاى خوشحالى براى پسرشون،با وجود اينكه ميدونن ما با چه سختى خونه دار شديم مدام دارن پشت سر گويى ميكنن كه اين عروس هيچى نشده و از راه نرسيده خونه بزرگ گرفته.

من خيلى استرس چشم خوردن دارم.اسپند دود ميكنم ولى واقعا اين انرژيهاى منفيشون باعث شده دلم چركين بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدقه بده

وان یکاد بخون

چهار قل

ماشاالله ولاحول ولاقوت الا به الله

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

صدقه بده هرروز 

گوسفندیامرغ بکشیدویه ذره ازخونش روروی دیواریادرخونتون بریزید 

ذکرماشاءالله لاحول ولاالابالله العلی العظیم 

الله اکبر 

ماروهم دعاکن زودترخونه داربشیم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
صدقه بده هرروز  گوسفندیامرغ بکشیدویه ذره ازخونش روروی دیواریادرخونتون بریزید  ذکرماشاءال ...

الهى آمين عزيز دلم

الهى كه همه زحمت كشا و مستاجرا زير سقف خونه خودشون باشن

الهى آمين عزيز دلم الهى كه همه زحمت كشا و مستاجرا زير سقف خونه خودشون باشن

الهی💜

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

حالا واقعا بعد دوسال کجا خونه بزرگ خریدی.پولش از کجا اومد😉

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ببخشید ملت ملیاردها تومن پول دارن مثل شما نمیکنن  چه چشم زخمی اخه

والا من خودم اصلا برام بزرگ و عجيب غريب نيست

ولى مدتيه همه جا ميشنوم و ميبينم كه انگار براى ديگران خيلى مهمتره!چون همه دارن در مورد همين خونه زپرتى ما حرف ميزنن