ایا شوهرتون موقع خیانت حالا هر خیانتی حال و روحیش چطور بود ..ب سر وضعش میرسید.رفتارش باهاتون عوض شد چ خوب چ بد ..واقعا مهمه برام
چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچههام تمومم🪴
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دو نوع هستن یکیشون با زنشون ایقد خوب میشه و مهربون یکیشونم سرد میشه وقتی خیانت میکنع
ب خودشون میرسن این مهمه برام
چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچههام تمومم🪴
شوهرمن رفتارش کاملا باهام عوض شده سنگینه..بااین قبلا پدرمو درمیآورد این قدر باهم شوخی وخنده مسخره بازی ولی الان یخ ...انکار ن انگار فقط میاد میخوره میخوابه تمام دیگه ن حرفی ن شوخی واقعا نمیدونم چکارش کنم دارم میمیرم از این همه بی توجهی
چی بگم ولی از لحاظ تیپ ن خیلی ساده مثل همیشه خودم لباساشو تفکیک میکنم مثل قبل
درگیر کار ک خیلی مخصوصاً بااین وضع بازار ک من ک زنم هم فکرم درگیره..ولی ناراحت از اینم م چقدر رو کیفیت زندگیم تاثیر منفی داشته داغونم