2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نامزدم رفتارای عجیب زیاد داشت یکی اینکه دفترش ریخت و پاش بود و بهم ریخته میخواستم یه چیزی مثلا کیک خورده بود اون جلدشو خواستم بزارم یکم اونورترنذاشت😂چون ادم فوق العاده شوخ طبیعیم هست من بجای اینکه تعجب کنم خنده م گرفته بود فک کن اومدم اون جلدهپ کیک و بذارم این ور تر حتی دیدم از دستم گرفت گف دست نزن گذاشت سرجاش😂😂البته از خوشمزه بازیاشم بود.از اون روزایی بود ک خیلی مث بچه ها میشد.

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی

متاسفانه دوباره دیدم که دوست دختر قبلیس پیام داده بهش . صحبت هاشون در حد معمولی و چیز خاصی نیست اما خوشم نمیاد که شوهرم هنوز شماره شو داره و جوابشو میده. خیلی ذهنم درگیره و ناراحتم

شوهرم اطلاع نداره که من همه چیو میدونم. خیلی غصه میخورم کاش کسی کمکم میکرد

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
تو رو میزنه و تو دلت قهر کردن میخواد😐😐😐!!!!خواهرم احتیاج به روان پزشک داری

توهین_ممنوع#  ‍ ‍ 

دوما وقتی منو میزنه نمیخوام ببینمش وازش دور میشم  توقع داری چیکارکنم؟

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
توهین_ممنوع#  ‍ ‍  دوما وقتی منو میزنه نمیخوام ببینمش وازش دور میشم  توقع داری ...

توهین نکردم ،فقط نظر دادم دوتاتونم به روانپزشک احتیاج دارین ،رفتن پیش روانپزشکم عیبی نداره هیچ خیلیهم مفیده باز خوددانی

توهین نکردم ،فقط نظر دادم دوتاتونم به روانپزشک احتیاج دارین ،رفتن پیش روانپزشکم عیبی نداره هیچ خیلیه ...

اون روانشناسه نه روانپزشک نظرم اینه که شمادیگه نظر نده چون فرق نظر وتوهینو نمیدونی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

آقا شوهرمن خونه مامانش اينا که میریم، مامانش یا خواهراش يه سوالی ازش میپرسن راجع به زندگيمون، همش جوابهای بی ربط ميده، یعنی سواله شرق، جواب شوهر من غربه، خیلی برام عجیب بود اوایل