2777
2789
شما دوست داری کتک بخوری؟🙄

😡😡😡

توهین_ممنوع#  

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر چی کوتاه میای  اگه فقط کتک بود من میگفتم قلقشو بدست بیار سیاست باد بگیر و نزار کار به کت ...

داستانش طولانیه عزیزم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
یاااا خداا توچرا باهاش زندگی میکنی 

طولانیه تایپیکم هست

چه راحت میگی وقتی منو میزنه    

وا کجاش راحته 

خندتم معنی نداشت واسم😐🤔

یه پسر ۷ساله

اون بچه هم گناه داره

ببین خیلی بده که خیانت کرده کتکاشم کاچه بدجوره

با همسایه هات صحبت کن بسپر صدای دعوا که شنیدن زنگ بزنن ۱۱۰ اصرار کنین که همسایه زنشو کشت ( خدایی نکرده) بیاین

که بیان و صورت جلسه میکنن حتما شکایت کن نترس بزار براش دیه ببرن

ببینن چقدر وحشیانه زده بچه هم نمی‌دن دستش

اینکه وسط دعوا وکتک کاری یهو فاز محبت برمیداره

چه گوگولی 😍😍 حتما خیلی دوستون داره

مشاور کنکورم 👩‍⚕️گروه ابی💙وزن اولیه ۷۲💙وزن الان ۶۲/2۰۰💙وزن هدف اول ۶۸✔💙وزن هدف دوم ۶۴✔💙وزن هدف سوم۶۰💙زن هدف نهایی ۵۶ 💙 من می تونم 💪
اون بچه هم گناه داره ببین خیلی بده که خیانت کرده کتکاشم کاچه بدجوره با همسایه هات صحبت کن بسپر صدا ...

من چند بار داد زدم خب نمیان که البته دعواهامون فوقش ماهی یه باره وکلا دوبار چاقوزده اما به دکتر نرسیده