2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جانی دپ باشه 😅پیشاپیش به جا سارینا گفتم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

هم ویژگیای خودمو داشته باشه کافیه 

باادب و مهربون باشه ،چشم پاک باشه و تا قبل من با هیچکس حتی چتم نکرده باشه ،خانواده با فرهنگ و با کلاس داشته باشه ،منطقی باشه ،اهل کار و زندگی باشه و زرنگ باشه ، پزشکم باشه ،مذهبی و مومنم باشه ،یکمم تیپ و قیافه هم داشته باشه تمام 

یه چیز تو مایه های بچه مهندس😂مهندس جوادی خیلییی پسره خوبی بود یه پارچه اقا بود ماشالا😂😘شوهره اینده منم اخلاق و رفتارش مثل همونه .با این تفاوت که خوشتیپ تره و خوشگل تره و پولداره😁بعد یه روزه بارونی که من تنها رفتم کافیشاپه اطراف دانشگاه اونم با همکارش برای یه ملاقات کاری اومده اون کافی شاپ(البته همکارش آقاست😁)بعد همینجوری که من تنهایی نشستم دارم بارونه بیرون رو تماشا میکنم اونم میز رو به رویی نشسته.چشمش یهو میوفته به من قلبش از تپش وایمیسته😍چند ثانیه نمیتونه نگاهشو از رو من برداره.و بعد هر چند ثانیه یه بار خیره نگاهم میکنه و تو دلش خداروشکر میکنه بابت عظمتش که همچین اهوی زیبایی رو خلق کرده😌(اهوی زیبا منما😐)بعد من میرم بیرون و اون وسط صحبتای جدیش با همکارش با نگاه دلباختش منو بدرقه میکنه😢بعد از اون به مدت 3 ماه هر روز همون ساعت میاد اون کافه که شاید منو ببینه ولی نمیتونه 😢و نقش چشمای من روز به روز بیشتر رو دلش هک میشدن😭بعد یه روز که مثل همیشه خیلی ناامید اومده بود همون کافه و غمگین نشسته بود یهو میبینه که در باز شد و گل آمد😀😍و اینجا من وارد میشم و اون نفساش به شماره میوفتن و زل میزنه تو چشمای سیاهه من😢و منم یه لبخند دلربا که ما بهش میگیم پسر کش تحویلش میدم😁و میرم دنج ترین گوشه ی کافه رو انتخاب میکنم و میشینم .و اونم که دگ طاقت گم کردنه منو نداشت میاد سره میزم و بهم میگه که با یه نگاه عاشق نگاه افسونگره من شده😁و منم میگم که من اصلا علاقه ای به اشنایی با کسی ندارم.و اونم با یه چهره مظلوم و یه نمه بغض تو چشمش میگه که ازم خواااهش میکنه که یه فرصت بهش بدم و منم با کلی اکراه و ناز و عشوه قبول میکنم که یه فرصت بهش بدم که عشقشو بهم ثابت کنه😁😌لی لی لی لی لی اسم بچه مونم میذاریم نیوفولدر تا خودش بعد 7 سالگی اسم مورد علاقه شو برا خودش بذاره😂😐

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
یه چیز تو مایه های بچه مهندس😂مهندس جوادی خیلییی پسره خوبی بود یه پارچه اقا بود ماشالا😂😘شوهره ایند ...

عااالییی بود😍😍😍جزییات روقشنگ گفتی منم کاملا تصورتون کردم😍😍انشالله که خوشبخت بشین☺☺

عااالییی بود😍😍😍جزییات روقشنگ گفتی منم کاملا تصورتون کردم😍😍انشالله که خوشبخت بشین☺☺

😐😐😐خواهر فانتزی بود 😐کو شوهر 😂

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)