2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

جانی دپ باشه 😅پیشاپیش به جا سارینا گفتم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

هم ویژگیای خودمو داشته باشه کافیه 

باادب و مهربون باشه ،چشم پاک باشه و تا قبل من با هیچکس حتی چتم نکرده باشه ،خانواده با فرهنگ و با کلاس داشته باشه ،منطقی باشه ،اهل کار و زندگی باشه و زرنگ باشه ، پزشکم باشه ،مذهبی و مومنم باشه ،یکمم تیپ و قیافه هم داشته باشه تمام 

هم ویژگیای خودمو داشته باشه کافیه  باادب و مهربون باشه ،چشم پاک باشه و تا قبل من با هیچکس حتی ...

همه رو گفتی جانم😁😁😍☺

دست خدا بالای همه ی دست هاست 

یه چیز تو مایه های بچه مهندس😂مهندس جوادی خیلییی پسره خوبی بود یه پارچه اقا بود ماشالا😂😘شوهره اینده منم اخلاق و رفتارش مثل همونه .با این تفاوت که خوشتیپ تره و خوشگل تره و پولداره😁بعد یه روزه بارونی که من تنها رفتم کافیشاپه اطراف دانشگاه اونم با همکارش برای یه ملاقات کاری اومده اون کافی شاپ(البته همکارش آقاست😁)بعد همینجوری که من تنهایی نشستم دارم بارونه بیرون رو تماشا میکنم اونم میز رو به رویی نشسته.چشمش یهو میوفته به من قلبش از تپش وایمیسته😍چند ثانیه نمیتونه نگاهشو از رو من برداره.و بعد هر چند ثانیه یه بار خیره نگاهم میکنه و تو دلش خداروشکر میکنه بابت عظمتش که همچین اهوی زیبایی رو خلق کرده😌(اهوی زیبا منما😐)بعد من میرم بیرون و اون وسط صحبتای جدیش با همکارش با نگاه دلباختش منو بدرقه میکنه😢بعد از اون به مدت 3 ماه هر روز همون ساعت میاد اون کافه که شاید منو ببینه ولی نمیتونه 😢و نقش چشمای من روز به روز بیشتر رو دلش هک میشدن😭بعد یه روز که مثل همیشه خیلی ناامید اومده بود همون کافه و غمگین نشسته بود یهو میبینه که در باز شد و گل آمد😀😍و اینجا من وارد میشم و اون نفساش به شماره میوفتن و زل میزنه تو چشمای سیاهه من😢و منم یه لبخند دلربا که ما بهش میگیم پسر کش تحویلش میدم😁و میرم دنج ترین گوشه ی کافه رو انتخاب میکنم و میشینم .و اونم که دگ طاقت گم کردنه منو نداشت میاد سره میزم و بهم میگه که با یه نگاه عاشق نگاه افسونگره من شده😁و منم میگم که من اصلا علاقه ای به اشنایی با کسی ندارم.و اونم با یه چهره مظلوم و یه نمه بغض تو چشمش میگه که ازم خواااهش میکنه که یه فرصت بهش بدم و منم با کلی اکراه و ناز و عشوه قبول میکنم که یه فرصت بهش بدم که عشقشو بهم ثابت کنه😁😌لی لی لی لی لی اسم بچه مونم میذاریم نیوفولدر تا خودش بعد 7 سالگی اسم مورد علاقه شو برا خودش بذاره😂😐

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
یه چیز تو مایه های بچه مهندس😂مهندس جوادی خیلییی پسره خوبی بود یه پارچه اقا بود ماشالا😂😘شوهره ایند ...

عااالییی بود😍😍😍جزییات روقشنگ گفتی منم کاملا تصورتون کردم😍😍انشالله که خوشبخت بشین☺☺

عااالییی بود😍😍😍جزییات روقشنگ گفتی منم کاملا تصورتون کردم😍😍انشالله که خوشبخت بشین☺☺

😐😐😐خواهر فانتزی بود 😐کو شوهر 😂

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز