2777
2789
عنوان

بیاید یکم حرف بزنیم

108 بازدید | 23 پست

#تنهایی

شخصیت حقیقی تو همین کامنت های توست. کلماتی که تایپ میکنی براحتی وقتی میدونی ناشناسی در واقع معرف سطح تو و البته تربیت خانوادگی توست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حوصله ندارم

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

هییی هی خدا بی پولی و نصیب گرگ بیابون نکنه😔 فردا وقت دکتر دارن دعا کنید برا آزمایش سونو ننویسه

عزیزم ایشالا فردا برات روز دلخواهت باشه😚

شخصیت حقیقی تو همین کامنت های توست. کلماتی که تایپ میکنی براحتی وقتی میدونی ناشناسی در واقع معرف سطح تو و البته تربیت خانوادگی توست.
من همین الان حالم خیلی بده...شوهرم پروفایل جاریمو باز کرده یواشکی من ک عکسشو ببینه

منم حالم خوش نیست، خب شاید از روی کنجکاویه شاید سخت میگیری

عزیزم ایشالا فردا برات روز دلخواهت باشه😚

مرسی از دلگرمیت

امید وارم فقط آزمایش سونو ننویسه این ماه  برام کافیه آخه فقط پول ویزیت و فولیک اسید دارم دیگه برا سونو آزمایش میمونیم 🤦‍♀️

هععععی دلم خیلی خیلی گرفته 😖😖

کلا ۱۲ شب به بعد خطرناکه تازه بیخوابیم به سر آدم بزنه😕

مرسی از دلگرمیت امید وارم فقط آزمایش سونو ننویسه این ماه  برام کافیه آخه فقط پول ویزیت و فولیک ...

خب بلاخره سونو هم که باید بری گلم البته من خیلی تخصصی درمورد آزمایشات نمیدونم در حد ntو... ایشالا نننویسه، نمیتونین وام بگیدین؟😧