2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حسم میگه اره

چند درصد حساتون درسته؟😔یادمه یبار توی یه تاپیک شما به من جواب دادی گفتی نه چرا الان تغییر کرد حستون😔💔

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
دیر شاید چند سال طول بکشه فکر کنم تفاوت سنی زیادی دارید بالای ۱۰ سال

مثلا چند سالگی؟؟؟

🧿 خدایا یه نگاهی به من کن و کمکم کن و منو از آدمای سمی و حسود نجات بده مرسی 😣  هرکی تاپیک جنجالی و پربازدید رو دید 
دیر شاید چند سال طول بکشه فکر کنم تفاوت سنی زیادی دارید بالای ۱۰ سال

توروخدا عزیزم به من بگو باهم ازدواج میکنند یا نه؟اسم پسره علی دختره مریم

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
[QUOTE=160103432]یک حدسی در مورد من بزن؟[/QUOادم درون گرا و ریز بینی هستی  به ظاهر اهمیت میدی ...

درسته

به نظرت پشیمون میشه؟

بر می گرده؟اگه اره درست میشه اخلاقای بدش و میذاره کناره؟

به من فکر میکنه؟مرسی

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
نه نمیکنن

چند درصد حساتون درسته؟😍❤