2777
2789
عنوان

میخوام کفش بخرم بیاید +عکس نظر بدید

1193 بازدید | 56 پست

دوستان میخوام ی کفش دیدم بوت زنانه ببینین برا بیرون مناسبه یا ن زشته برا بیرون فقط مجلسی عاشقش شدم یعنی 

الان میزارم عکس 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بزار

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍

بزاررر

یه وقتایی وقتی میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم اره میدونم..اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی‌ میدونم ، هرکی‌ دور و برمون بود مثل‌ دیوونه‌ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید...همیشه می‌گفت لحظه‌هایی که دیوونه‌بازی در‌میاری‌ هیچوقت فراموش‌ نمیشن من با تو باید دیوونه باشم :)وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگفت میدونی؟ :)یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟ :)وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگفت تو که میدونی...یبار جلوم وایساد گفت دختر خانم جذاب تا آخر عمرت باید بدونی😍واسه بهم رسیدن دوتا عاشق دعا کنید😌❤

گذاشتی بلایک

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍

اگر گزاشتین لایک کنین ممنون

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍