2777
2789
عنوان

بیاین بی بی چک 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 71 پست
چجوری باردار شدی؟تایپکای قبلیتو خوندم ناامید بودی  این ماه چیکارا کردی ک شد؟

آره گلم واقعا باورم نمیشه هنوزم دکتر برام ای یو ای هم نوشته بود که این ماه میخواستم برم 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
ن هیچی

من دومین روز دوفاستون میخورم پربودشم روزی دوتا

۳ماه پیش سقط داشتم پوچ بود

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برامنم دعا کن

چشم گلم حتماااا انشاالله که به زودی خوشحال بشین

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
من دومین روز دوفاستون میخورم پربودشم روزی دوتا ۳ماه پیش سقط داشتم پوچ بود

مال من خداخواسته شد عزیزم...دخترم امروز تولد دوسالگیش بود...مال دخترم دوسال طول کشید ولی این نی نی ی دفعه شد تو شوکم هنوز

مبارکه ماروهم دعا کن

چشم حتما عزیزدلم انشاالله امام رضا بحق جوادش همه رو خوشحال کنه تو این شب عزیز

الان من کی برم آزمایش بتا فردا اشکالی نداره تحمل ندارم اخه.بازم دعا کنین سالم باشه نینی 

مال من خداخواسته شد عزیزم...دخترم امروز تولد دوسالگیش بود...مال دخترم دوسال طول کشید ولی این نی نی ی ...

انشاالله به سلامت بیادبغلت من یه پسر۳سال ونیمه دارم

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
چجوری باردار شدی؟تایپکای قبلیتو خوندم ناامید بودی  این ماه چیکارا کردی ک شد؟

من تنبلی داشتم شوهرمم کم تحرک بود خودم که کلومیفن خوردم شوهرمم فقط چند تا دونه ویتامین ای و ماکاویت نوشته بود دکتر شاید از هر کدوم ده تا خورد یا کمتر

مگ ماه سومت نبود؟چرا ای یو ای اخه🙄🙄

آخه من چهار سال جلوگیری داشتم این مشکلاتم که دکتر گفت و حرف بقیه کلا ناامیدم کرده بود تحمل انتظار نداشتم گفتم اون که الان نمیشه پس تا یه سال هم نمیشه آخرش برم ای یو ای باید