2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 60 پست
میدونی چیه؟ یه روز علایم دارم یه روز ندارم. یه روز سینه هام درد میکنه ی روز نه. عصبی شدم  دیگه. ...

عزیزم ماه های اول این نگرانی ها زیاده ولی ازمن بهتون نصیحت فقط توکل کنین بخدا چون کاری از دستمون بر نمیاد منم پر از استرسو نگرانی توکل کردم دیک 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ایست قلبی کرد خدا بمن توانی بده از هفته ی دیگه با جواب پاتولوژی برم دنبال چراش و درمانش و اگر خدا ب ...

خواست و صلاح خدا هرچی باشه همونه.من خودم این ماه از ته دلم دعا کردم و سپردم دست خدا و اماما و خدارو شکر انگار یه کوچولو نتیجه گرفتم

امیدوارم همه.تون بسلامتی فارق شید اگر لکه ببنی ندارید خیلی نگران نباش اوایل بارداریم جوری تیر میکشید زیر دلم هربار میگفتم تموم دیگه فعلا که شش ماهم بخیر گذشته امیدوارم همه مون بسلامتی بغلشون کنیم به منتظرا هم زودتر نی نی سالم بده

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝

منم درد تخمدان و درد پریودی داشتم طبیعیه تا وقتی لک نبینی

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
ایست قلبی کرد خدا بمن توانی بده از هفته ی دیگه با جواب پاتولوژی برم دنبال چراش و درمانش و اگر خدا ب ...

تو چندماه؟عزیزم میدونم خیلی سخته منم ردزای سختی رو گذروندم امینوسنتز شدم همه بهم میگفتن انقدر خودتو اذیت نکن نهایتش سقط میشه من میگفتم شما حال منو ندارین..الانم باید برم اکو قلب ..انشالله نی نی بعدیت صحیح و سالم میاد بغلت حکمتی درش بوده حتما خدا ک استغفرالله ظالم نیست 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
تو چندماه؟عزیزم میدونم خیلی سخته منم ردزای سختی رو گذروندم امینوسنتز شدم همه بهم میگفتن انقدر خودتو ...

۹هفته

دقیقا منم میگم خدا مهربانه

حتما توش مصلحتی بوده

اما از خودش میخوام دلم اروم شه

یه بچه ی سالم و صالح بهم بده

سخته😔

انشالله نی نی شما هم به سلامتی بیاد بغلتون

۹هفته دقیقا منم میگم خدا مهربانه حتما توش مصلحتی بوده اما از خودش میخوام دلم اروم شه یه بچه ی سا ...

اره عزیزم توکل کن‌بخدا بنظرم خدا بهت خیلی لطف داشته ک تو ۹ هفته این اتفاق افتاده چون بچه عمرش بدنیا نبوده ممکن بود تو ماه های بالاتر باشه ک سخت تر بود واست..دوست من بعد نه ماه ک زایمان کرد بچش بخاطر مشکل قلبی فوت شد پس همیشه جای شکرش هست ..مطمئن باش بهت نی نی سالم میده 

اره عزیزم توکل کن‌بخدا بنظرم خدا بهت خیلی لطف داشته ک تو ۹ هفته این اتفاق افتاده چون بچه عمرش بدنیا ...

خیلی میترسم ناشکری کنم این وسط!

خودش هدایتم کنه.

آخ آخ خیلی وحشتناکه

متشکرم آمین