2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 60 پست

مبارکه دست راستت رو سر همه منتظرا و من 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مرسی از امیدواریاهتون یکمی اروم شدم

مال من جوری میگرفت نفسم بند میومد

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است...
😭😭😭😭😭😭 ببخش بغضم ترکید درد چپت معمولیه...استراحت کن‌... بخیر انشالله  تو اولین فرصت ب ...

انشالله شما هم به حق این روز عزیز به همین زودی دوباره باردار میشی و صحیح و سالم بدنیاش میاری غصه نخور

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی
منم تازه فهمیدم باردارم. بعضی وقتا سمت چپم درد میکنه. خیلی زیاد نیست. دکتر گفت اخر هفته اینده برم بر ...

نه عزیز دلم بد به دلت راه نده ایشالله که یه بچه ی تپل مپل نازی بغلت میگیری

😭😭😭😭😭😭 ببخش بغضم ترکید درد چپت معمولیه...استراحت کن‌... بخیر انشالله  تو اولین فرصت ب ...

😔

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است...
منم تازه فهمیدم باردارم. بعضی وقتا سمت چپم درد میکنه. خیلی زیاد نیست. دکتر گفت اخر هفته اینده برم بر ...

استرس بدترین چیزه منم همش همین فکرارو میکردم که هر بار سونو میخواد یه چیز بد بگه ولی به لطف خدا دارم هفته ۳۰ و میگذرونم

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی

اخی عزیزم متاسفم چرا؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی