2777
2789
عنوان

از صبح شده برج زهر مار

| مشاهده متن کامل بحث + 5398 بازدید | 228 پست
اینارو میگی اما از اون موقع که ازش کتک خوردم از چشمم افتاد

همه زنا کتک خوردن اینو مطمین باش مادرتم از شوگر ددیش کتک خورده زندگی همینه عزیزم همش ک خوشی نیست زندگیتو خراب نکن 

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینارو میگی اما از اون موقع که ازش کتک خوردم از چشمم افتاد

درسا جون پدرت داره اشتباه راهنماییت می کنه و متاسفانه تو داری پی حرفش میری اینو بدون زندگی و جووونیتو نابود می کنی اخرش اینو من مطمینم فقط یادت باشه ی روزی یکی از رو دلسوزی این حرفا را بهت زد مطمینم یادت می مونه و میگی ایکاش پی حرف اون ادم ناشناس رفته بودم تاریخ امروز را یاددداشت کن 

همه زنا کتک خوردن اینو مطمین باش مادرتم از شوگر ددیش کتک خورده زندگی همینه عزیزم همش ک خوشی نیست زند ...

هرچی باشه بالاخره مامانم خوشبخته اگه شوهر دوستش نداره آزاده هرجا دوست داره میره بدون شوهرش آزاده 

هرچی باشه بالاخره مامانم خوشبخته اگه شوهر دوستش نداره آزاده هرجا دوست داره میره بدون شوهرش آزاده&nbs ...

الان اولشه بعدا ک یکم بچت بزرگتر بشه شوهرت بهتر میشه همه اولش همینجورین شاید دوست داره نمی خاد از دستتت بده اینجور می کنه جامعه را می شناسه سعی کن اعتمادشو جلب کنی مادرت از وقتی طلاق گرفت همون روز بدبخت شد اینو بهت قول میدم 

درسا جون پدرت داره اشتباه راهنماییت می کنه و متاسفانه تو داری پی حرفش میری اینو بدون زندگی و جووونیت ...

عزیزم حرفای شما درسته طلاق بده ولی زندگی اینجوریم درست نیست فعلا که مجبورم اینجوری باهاش زندگی کنم راه طلاق ندارم

عزیزم حرفای شما درسته طلاق بده ولی زندگی اینجوریم درست نیست فعلا که مجبورم اینجوری باهاش زندگی کنم ر ...

همین حرفت بده یعنی چی مجبورم باید بهش حالی کنی ک من ازت خوشم میاد زندگیمو دوست دارم تو را دوست دارم بچمو دوست دارم مجبور نیستم ب اختیار خودمه ک باهاتم 

هار ؟؟؟ 

کلمه مناسبی نیس برا شریک زندگی 

به جای اینکه بحث و کش بدین با یه لحن اروم و خوب بگید همه خوبیم خدا ادم بد نیافریده یا بگید عزیزم خوبی ؟؟؟ حس میکنم یکم بهم ریخته ای و ...🙂

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
بالاخره شما تجربتون از من بیشتره چند سالتونه  

حیف ک اصلا به حرف من گوش نمیدی پدرت بهت خیانت کرده با اون حرفاش و متاسفانه به حرف اون گوش میدی 

2790
2778
2791
2779
2792