2777
2789
عنوان

سیرابی😋😋😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 51 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من کوردم نمیدونم سیرابی چیه والا  نشنیدم ..آها همون معده ی گاو یا گوسفند؟؟اونی که یونجه داره توش باید خالی کنی ؟؟بشوری پاکش کنی بو هم میده 

معنی اسمم یعنی:برنج ..گوشت..کوردی مهاباد  
من عاشقشم.. من با پیاز زیاد سرخش میکنم با زردچوبه و ادویه آب میندازه بعد به روغن میفته تفت میدم کمی ...

نشنیده بودم کسی سرخ کنه خشک نمیشه؟؟

دنیا اگه عدالت داشت مرد هم بکارت داشت 

منم موندم سیرابی رو چجور دوستش دارن🤢 البته طعم ابشو دوست دارم ولی گوشتشو نمیتونم بخورم البته اگه مامانم بپزه همون لحظه ک بودی بدی موقع پختن میده کمی مرزه میریزه کلا خوش بو میشه تا حدودی ا نخود و گندم 

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
چطوري؟؟؟؟

سیرابی پاک شده رو چرخ میکنیم

سیب زمینی رو رنده میکنیم یکم از آبشو میگیریم

پیاز رو هم رنده میکنیم

سیرابی چرخ شده و پیاز و سیب زمینی رو قاطی میکنیم بهش تخم مرغ نمک فلفل اویشن زردچوبه کاری میزنیم و قاطی میکنیم بهش ارد میزنیم 

مقدار آرد خیلی مهمه اگه زیاد بزنی مزه ارد میگیره اگرم کم بزنی از هم وا میره

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
واقعا ..مرسی

من با کله گاچه باهم میپزم همشو میریزم تو قابلمه  چندتا پیاز گنده روش خوردمیکنم زردچوبه و ادویه فلفل میزنم با روغن  زیرش روشن میکنم خودش اب میندازه ابه جمع میشه به روغن میفته یه کم تفت دادی آب جوش بریز روش‌... نمکم وقتی پخت بزن.. کله پاچه زود میپزه ولی سیرابی دیرتر میپزه

من کوردم نمیدونم سیرابی چیه والا  نشنیدم ..آها همون معده ی گاو یا گوسفند؟؟اونی که یونجه داره تو ...

آره عزیزم اسم و قیافش خوب نیس..ولی  مزه ی خوبی داره و خیلی مقویه

سیرابی  و کله پاچه عشقن... مرزه موجود نیس ☺😶

مرزه نداری سیر نداری خوب بخر اینطوری خوشمزه نمیشه که ادویه هات باید کامل باشن تا ی غذا خوشمزه شه

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
2790
2778
2791
2779
2792