2777
2789

نه اتفاقا عقده وارانه نبود ,خیلی تلخ بود خیلی......

الان زمونه زمونه ی دزد وخیانتکاراست 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم باد اورده را باد میبره چ انسان چ پول هییییییییچ پسره احمقی برای دختر این همه خرج نمیکنه اونم ...

پسره بهش گفته حتی اگه ازدواج کردی بازم برات خرج میکنم اگه خواستی هیچکارب هم نکن برام اصلا روانیه پسره

حق داری کامل.فقط می‌دونم بدبخت روز ب روز بدبختر میشه پولدار روز ب روز پولدارتر. چوب خدا فقط برا بد ...

چه استدلال سطح پایینی . دیدتون رو وسیع تر کنید، زندگی همین چهار صباح نیست . جوجه رو آخر پاییز میشمارن

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

فکرکن خانمه ۳۰۰ میلیون از پولا شوهرش داده بود به دوست پسرش و شوهرم فهمید فقط یه روز دعوا کردن 

یکیشون خانمه تابستون فرانسه بود با دوس پسر جانش 

شوهرشم با مشیش میچرخید 

چه ماشینایی دارن چه خونه هایی

چه استدلال سطح پایینی . دیدتون رو وسیع تر کنید، زندگی همین چهار صباح نیست . جوجه رو آخر پاییز میشمار ...

هر کسی عقیده ای داره.شما سطح بالای سایت باشین

کسیکه۲۹سال سختی کشیده شما نمیتونی نظرشو عوض کنی

به# عقاید هم احترام بگذاریم !!

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
عزیزم.تو چرا باور میکنی ببین دیر یا زود مطمئن باش هم دست خودش هم.مامانش رو میشه آبرو براشون نمیمونه ...

دوسته که نمیاد همه چیو به این بگه . نمیگه که زیر خواب تک تکشون شدم .  میگه چیزی ازم نمیخوان . زهی خیال باطل ـ چه خانواده ی داغونی هستن . عاقبتشون از همین الان قابل تشخیصه

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
چه خانواده ی داغونی رو برای خودت الگو و آرزو کردی .  اندکی صبر . جوجه رو آخر پاییز میشمارن  ...

اره خودمم بهش فکر میکنم که چرا الگوشون کردم اخه خیلی ادمای بدرد بخورین و اینکه با این کارا به جای تاوان تشویق میشن برام جذاب بود خوشبحالشون

چرا اینطوریه زندگیمون بنظرت:)

چون خدا دوست داره دیوونه انقد دوست داره و براش مهمی که نمیزاره حتی یذره کار بد انجام بدی و تو گناه بیفتی  ببینش درکش کن بخدا الان جامعه پر از گناه شده من خودم.بعضی وختا میترسم😔

توکل به خدا🥰
اونا تن فروشی کردن عزیزم.شما حاصری شرف و ناموس و نجابتتو بفروشی متل دنیا بخری؟مطمئن باش خدای نکرده ا ...

اره البته دوستم همزمان برای چندتاشون ...ولی اصلا باباتش ناراحت نیس یطوری قربون صدقه اونا میره ولی اعصاب خوردیاشو رو من خالی میکنه