2777
2789
عنوان

جواب این متنو چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 42 پست

بنویس : چشم عزیزم . ممنون از تذکر بجا و محترمانه ات . اتفاقا خودم هم به پوششم حساسم ولی دیشب از سر بیماری غفلت کردم . ان شاءالله هیچ وقت تو این وضعیت قرار نگیرم .دوستت دارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی بگم الان  

معلم ادبیاته ؟خخخ همبشه اینقد رسمیه؟

عزیزم بگو چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است من توحال خودم نبودم لباسمم چون بلندبود براهمین

ازاین ب بعدسعی  میکنم دقت کنم 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

همسرت خیلی منطقی ومودبانه صحبت کرده وحق داشته که این حرفارو بزنه. توام خیلی با ادب جوابش بده وازش عذرخواهی کن. آخرش که یه چشم‌بگی همه چیز یادش میره.

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.

با اینکه محترمانه نوشته ولی متاسفانه همسرت موقعیت نشناس هست.

شما مسلما اگر حالت عادی داشتی بدون حجاب از ماشین پیاده نمیشدی.

برای من به شخصه اهمیت داره که همسرم درک کنه بعضی مواقع آدم توی موقعیتهایی گیر میکنه که ممکنه کاری انجام بده که توی حالت عادی انجام نمیده

پس اصلا نیازی به تذکر اونم با اینجا لکه سیاه و لگدمال شدن غرورش نبود

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

اه همسرم اگر لكه ى سياه بر روى دوستت دارم هايم بنشيند من زين پس خودم را نميبخشم مرا عفو كن مرا ترك نكن 

شوخى كردم قدر شوهرتو بدون همين قدر ك شعور داشته گذاشته حالت بياد سر جاش اونوقت بهت بگه اونم اينجور مودبانه خيلي خوبه

حالا شوهر ما بود جف پا ميومد تو صورتم

دوست دارم ب اون مویی ک میریزه یا اون دندونی ک خراب میشه بگم احمقا چرا متوجه نیستین ما تو یه تیمیم😑 _ دلم یه اکیپ شادِ بیشعور میخواد ک فقر فرهنگی توش بیداد کنه😁  _ فقط یه دختر میتونه 6 ساعت با دوست صمیمیش تلفنی حرف بزنه بعد بگه حالا بقیه شو ببینمت بهت میگم😑 _ انقد بعضیا بیشعورن ک خود بیشعورم انقد بیشعور نیس😁 _ هیچکس لیاقت اشک های تو را ندارد و کسی هم ک چنین ارزشی دارد ، باعث اشک ریختنت نمیشود 🙂 _ من ادم خوش سلیقه ای هستم ولی پول کافی برا اثباتش ندارم😁 _ بخندین ولی وابسته نشین من موندنی نیستم😎 _ تو دنیایی ک 51 بر17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😐_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن ما رو پرورش میدن بهمون اکسیژن میدن ، تا رشد کنیم در اخر بمیریم کود شیم تا مارو مصرف کنن😁  _تجربه ثابت کرده برا بعضیا چه برینی چه بمیری یکیه ، پس برینید ک بعدا دلتون نسوزه 😁_از ادمایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونام میخورن متنفرم 😐  _الان از طرز ماسک زدنتون میفهمم چجوری ناخواسته باردار میشین 😐_ عده ای در این جهان با بهترین امکانات از زندگی لذت میبرند ، اما وعده ی زندگی در جهان دیگری را ب مردم میدهند!!