2777
2789
عنوان

بکارت

2025 بازدید | 43 پست

زیاد میپرسن که خداوند چرا بکارت برای زن گذاشته اما مرد نه

هر خانومی میدونه که بکارت از بیماری ها جلو گیری میکنه و برای زن در دوران جنینی و کودکی که خوب بلد نیست بهداشتش رو رعایت کنه وحتی نیاز به پوشک داره چقدر مفیده...

اما متاسفانه انسان جاهل این رو ملاک ارزش گذاری زن قرار داده

در جواب دوستی این پست رو‌گذاشتم‌گفتم‌ شاید برای شما هم مفید باشه تاپیک زدم

بااحترام تقدیم حضورتون امیدوارم‌مفید باشه👇👇👇👇👇👇👇

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

یکی گفت پس چرا مهریه زن در عقد باکره باشه یا نباشه فرق داره لابد غرامت روحه اسیب دیدشه من گفتم:

غرامت روحیش نیست و خسارت جبران ناپذیره

بزار واست توضیح بدم

انسانها در زمان پیامبر برده داری میکردن 

شرب خمر میکردن زنا به وفور رواج داشت و‌عادی بود طواف کعبه رو زن و‌مرد عریان انجام میدادن و خیلی کثافت کاری های دیگه

اسلام به نقطه ای از کره زمین ابلاغ شد که غرق در گمراهی بود به این معنا که اگه اونا ایمان میاوردن پس ایمان اوردن بقیه مسجل میشد

مسلما در چنین جوی اگه یهو بیایید بگید به نام خدا یه دین جدید اوردم که توش میگه از فردا دیگه همه عاداتتونو بزارید کنار اونجور که من میگم باشید قطعا همون لحظه میریختن سر پیغمبر خفش میکردن و تمام...

پس خداوند چیکار کرد؟

مثلا اول به پیامبر گفت از بدی شراب و زدودن عقل بگو بعد کم کم بگو وقتی نماز میخونید لااقل مست نباشید بعد بگو مسجدم که میایید نخورید و در اخر....شراب حرام است...

زنا میکردن و رقاص خانه و خانه فساد داشتن گفت نکنید لااقل صیغه کنید

زن زیاد میگرفتن حرمسرا راه مینداختن گفت نه دیگه فقط ۴ تا بگیرید

با کنیزشون رابطه برقرار میکردن و‌بهش ظلم میکردن اسلام گفت نه اگه شوهر داشته باشه دیگه نمیتونی یا اگه ازش بچه دار شدی دیگه میشه زنت و ازاد میشه...

زن غیر باکره ارزشش میومد پایین میگفت لااق نصف مهریشو بده تا شوهر پیدا کنه اموراتش بگذره...درواقع اشکال در ادماهابودکه بکارت رو‌ارزشمند میدونستن و نمیفهمیدن که خدا برای سلامتی زن قرار دادتش

ووووو...

امیدوارم‌مطلب رو‌رسونده باشم

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👍👍👍

خدایاشکرت واسه همه چی🙏❤من خیلی خوشبختم چون مامان دوتافرشته کوچولوام وهمسرمردی هستم ک باتموم وجوددوسم داره وبرای خوشبختیه من وبچهام تلاش میکنه💖💖بعـضـیـاخــیـلی عقــده ای هســتـن😏ازطــرزصـحبـت کـردنـشــون کامـلا مشـخصـه🤗🤗

وای چقدر خندیدم بلد نیست بهداشتشو رعایت کنه😂😂 عزیزم من دوستم نوزاد یه ماهش عفونت گرفت بخاطر مادر بی فکر که پی پی بچه رو باز نکرده بود بکارت ربطی به بهداشت نداره در هر صورت بهداشت و رعایت نکنی عفونت میگیری

ولی خدا فکر نمیکنم برای جلوگیری از بیماری خلقش کرده باشه برای بکر بودن زن هستش چون توی قران وعده حو ...

منظور قرآن حوری های دست نخورده و ببخشید نمی‌دونم چطور بگم زشته امیدوارم خودت متوجه بشی که واسه لذت مرد چه چیزی ملاک هست

دنیا جای موندن نیست همه مسافریم ارزش نداره همدیگه رو ناراحت کنیم خوشگل خانوم😘😘😍
 یکی گفت پس چرا مهریه زن در عقد باکره باشه یا نباشه فرق داره لابد غرامت روحه اسیب دیدشه من گفتم ...

ایول عالی دمت گرم

مادانه نخورده طعمه ی دام شدیم ناکرده گنه ببین چه بدنام شدیم..!
وای چقدر خندیدم بلد نیست بهداشتشو رعایت کنه😂😂 عزیزم من دوستم نوزاد یه ماهش عفونت گرفت بخاطر مادر ب ...

بله‌ولی عفونتی که با بکارت میگیری با عفونتی که بدون پرده میگیری خیلی فرق داره ممکنه به کشتن بده طرف رو

تون عفونت ادراری رو‌‌نوزتد‌پسر هم مادر بی فکر داشته باشه میگیره

اما منجر به نقص عضو یا مرگ نمیشه

خیلی هم عالی

ممنون از مطلب مفیدتون

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘