یکی گفت پس چرا مهریه زن در عقد باکره باشه یا نباشه فرق داره لابد غرامت روحه اسیب دیدشه من گفتم:
غرامت روحیش نیست و خسارت جبران ناپذیره
بزار واست توضیح بدم
انسانها در زمان پیامبر برده داری میکردن
شرب خمر میکردن زنا به وفور رواج داشت وعادی بود طواف کعبه رو زن ومرد عریان انجام میدادن و خیلی کثافت کاری های دیگه
اسلام به نقطه ای از کره زمین ابلاغ شد که غرق در گمراهی بود به این معنا که اگه اونا ایمان میاوردن پس ایمان اوردن بقیه مسجل میشد
مسلما در چنین جوی اگه یهو بیایید بگید به نام خدا یه دین جدید اوردم که توش میگه از فردا دیگه همه عاداتتونو بزارید کنار اونجور که من میگم باشید قطعا همون لحظه میریختن سر پیغمبر خفش میکردن و تمام...
پس خداوند چیکار کرد؟
مثلا اول به پیامبر گفت از بدی شراب و زدودن عقل بگو بعد کم کم بگو وقتی نماز میخونید لااقل مست نباشید بعد بگو مسجدم که میایید نخورید و در اخر....شراب حرام است...
زنا میکردن و رقاص خانه و خانه فساد داشتن گفت نکنید لااقل صیغه کنید
زن زیاد میگرفتن حرمسرا راه مینداختن گفت نه دیگه فقط ۴ تا بگیرید
با کنیزشون رابطه برقرار میکردن وبهش ظلم میکردن اسلام گفت نه اگه شوهر داشته باشه دیگه نمیتونی یا اگه ازش بچه دار شدی دیگه میشه زنت و ازاد میشه...
زن غیر باکره ارزشش میومد پایین میگفت لااق نصف مهریشو بده تا شوهر پیدا کنه اموراتش بگذره...درواقع اشکال در ادماهابودکه بکارت روارزشمند میدونستن و نمیفهمیدن که خدا برای سلامتی زن قرار دادتش
ووووو...
امیدوارممطلب رورسونده باشم