2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 43 پست
خدا منو ببخشه ولی پیامبر صیغه ای خیلی زیاد داشت 😑

نه هرگز اما زن بله زیاد داشت الان جواب شما رو‌هم میزارم

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

بااجازه ی اسی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5229952/قیمت-گذاری-ملک

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه هرگز اما زن بله زیاد داشت الان جواب شما رو‌هم میزارم

یکی از دلایلش این بوده که خیلی ها دوست داشتن با خانواده پیامبر یا پیامبر فامیل بشن هم واسشون منفعت دنیوی داشته هم اخروی

دلیل دیگش جنگ ها بوده که کلی شهید داشته و یتیم و بیوه به بار میومده و خوده زن ها میرفتن به پیامبر میگفتن شوهر مارو بردی به کشتن دادی حالا بیا یه فکری به حال ما کن

دلییل دیگش پرورش نسلشون بوده که یه پشتوانه واسشون به حساب میومده بچه های زیاد بدنیا میاوردن تربیت میکردن و به اقصی نقاط ممالک اسلامی میفرستادن که دین خدا رو تو اون خفقان ترویج بدن

وهزاران دلیل دیگر... اون زمان هم زن ها هیچ مشکلی با همسر دوم و چندم نداشتن همه مردها اینجور بودن اسلام وقتی اومد نمیتونست یهو بااین رسم مبارزه کنه پس کم کم محدودش کرد و به مرور زمان از بین بردش

یکی از دلایل دیگش این بود که مردها بادیدن رفتار ائمه با همسرانشون یادمیگرفتن چطور حقوق زنهاشونو یادبگیرن

دقیقا رفتاری که اسلام با برده داری کرد و کم کم از بین برد برده داری رو... 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
خدا منو ببخشه ولی پیامبر صیغه ای خیلی زیاد داشت 😑

کلا اسلام به جایی از نقطه زمین رسید که خداوند مطمین بشه اگه اینا اسلام اوردن دیگه بقیه مردم کره زمین راحت قبول میکنن عرب دوره جاهلیت پر از اداب رسوم شرک الود و ظلم الود بوده بسیار هم خشونت طلب و جنگ دوست بودن لذا پیامبر و ائمه باید خیلی نرم و اهسته احکام رو بهشون اموزش میدادن که اینا تحریک نشن حتی ایه حجاب یا حرمت شرب خمر خیلی اروم و کم کم وارد شد اول پیامبر گفت تو نماز مست نباشید بعد کم کم گفت شراب کلا حرامه چون اگه یدفعه میگفت میزدن زیر همه چیز رسم چندهمسری یابرده داری هم همینطور اول اسلام پذیرفت و بعد کم کم با قانونمند کردنش عملا شروطی گذاشت که اگه مومنی واقعا بخواد عمل کنه میبینه نمیتونه چندتا زن داشته باشه... و بااین شیوه میبینی که الان تا حدوده زیادی رسم برده داری و چندهمسری اصلا ور افتاده

ولی خدا فکر نمیکنم برای جلوگیری از بیماری خلقش کرده باشه برای بکر بودن زن هستش چون توی قران وعده حو ...

ارزش زن به باکره بودن یا نبودنش نیست

مرد و زن بدکاره هردو به یک اندازه در پیشگاه خدا گناهکار هستن

اما اینکه یکی از لذایذ جنسی این موضوع هست اصلا ربطی به ارزش زن نداره

منبع رو بگو

من‌موافق یا مخالف حرف شما نیستم

ولی من طب اسلامی رفتم‌و با همچین‌موردی  برخورد نکردم

▂▃▅▇█▓▒░ أڱږ ڪښي خِؤآښٺ ݦثٌݪ:عَږۅُُښڪ بَأټ ږڣټآږ ڪݩہ—ټۅ:(آݩأبَِݪ): بَّآۺ💀🔥⛓️️ ░▒▓█▇▅▃▂
بنظر من بکارت زندگی زن و پیچیده تر و سختتر از مرد کرده 

اما بنظر من ادمها زندگی رو برای زن دشوار و پیچیده کردن 

و دین امد تا حقوق از دست رفته زن ها رو بهون بر گردونه

تا حدودیش الان به دستمون رسیده مابقیش هم بعد از ظهور امام زمان به دستمون میرسه

موقع ازدواج نگاه هم میکردیم    

ن خوب اگ واقعا بحث.مفید بودن بود خدا یه طوری طراحیش میکرد ک ضربه نبینه از بین نره😬😂😂👀

من ب هدفم میرسیم انشالله   وزن اولیه 75..........هدفم اولم 65 .........دوم60..........سوم55
عزیزم وقتی دختر و نه ساله شوهر دادن جایزه بکارت چی میگه این وسط یا بهداشت چی میگه یه کم تفکر کنید&nb ...

عرب جاهلی دختر بالغ نشده رو هم شوهر میداد دین اسلام اومد گفت لااقل بزارید بالغ بشه بعد...

کلا اسلام به جایی از نقطه زمین رسید که خداوند مطمین بشه اگه اینا اسلام اوردن دیگه بقیه مردم کره زمین ...

اتفاقا یه عده مذهبی سعی در ترویج چند همسری دارن و همین چند ماه پیش کلی سرو صدا کرده بود و توجیهشون هم کمک به دخترای مجرد و ریاد کردن نسل هست . پیشتازشون هم یه روحانی بود که همزمان با سه خانم در یه خونه زندکی میکرد....‌

ن خوب اگ واقعا بحث.مفید بودن بود خدا یه طوری طراحیش میکرد ک ضربه نبینه از بین نره😬😂😂👀

از بین میره تا زن باخداوند در خلقت شریک بشه و به مقام مادری برسه...

جالبه بدونید که بارداری و شیردهی مثل یک استراحت برای زن هست و بدنش رو ریکاوری میکنه احتمال بروز بسیاری از بیماری ها رو از بین میبره و احتمال خیلی هاشونو میاره پایین

خوده درد زایمان چقدر برای بدن زن مفیده‌و‌حتی برای نوزاد

زن ها بعد از۵۰ سالگی سلول هاشون دوباره شروع به بازسازی میکنه لزا طول عمر زنان از مردان بیشتر

خییلی هاشو علم بهش رسیده وبسیاریش هنوز از درک بشر و‌حوصله بحث خارجه