2777
2789
عنوان

بین این اسمها کدومش قشنگتره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میگم که یه  اسمی بزار  که وقتی میخوای هردو رو پشت سر هم صدا کنی،تلفظشون  راحت باشه ...

آیه یامین روی حرف ی وقف دارن تلفظش خوبه سبکه درسته؟

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹
سر چی غر میزنه دقیقا؟

بخدا خودمونم نمیدونیم چشه ...میگه بزارید انفال انعام عاطفه امنه آسیهراینارو پیشنهاد میده و فقط با آفاق مشکل داره انگار لج کرده اخرش میگه چون بهمن دنیا میاد بزار بهمن 😑 میگم یامین مادر حضرت یوسفه میگه مایهود نیستیم

مشترکه مثل یامین. هم روی دختر میذارن هم روی پسر. اسم دختر فریبا نادری هم هست.اسم دختر دوستمم هست😀

آره خوشم میاد به شوهرم پیشنهاد میدم ممنونم

وا چرا؟؟؟

بخدا خودمونم نمیدونیم چشه ...میگه بزارید انفال انعام عاطفه امنه آسیه اینارو پیشنهاد میده و فقط با آفاق مشکل داره انگار لج کرده اخرش میگه چون بهمن دنیا میاد بزار بهمن 😑 میگم یامین مادر حضرت یوسفه میگه مایهود نیستیم

آره خوشم میاد به شوهرم پیشنهاد میدم ممنونم

ان شاالله خوشنام باشه😘

ولی آخر اسمی رو که به دل خودت میشینه انتخاب کن.من خیییلی دوست داشتم اسم دخترمو بذارم ترنج ولی همسرم گفت تو رو خدا هر چی دوست داری بذار نه نمیگم فقط ترنج نذار😁😁😁منم انتخاب دوممو گذاشتم ولی هنوز دوست دارم یه دختر داشته باشم اسمش ترنج باشه.

بخدا خودمونم نمیدونیم چشه ...میگه بزارید انفال انعام عاطفه امنه آسیهراینارو پیشنهاد میده و فقط با آف ...

دقیقا لج کرده 

چون معلومه فقط میخواد حرف خودش ب مرسی بنشینه 

بچه دومته؟

چرا اصلا اجازه میدین نظر بده ؟البته حق داری بعضیا زیادی فضولن ولی مهم شوهرته که اونروز که می‌ره ثبت احوال چی بگیره پس اصلا ی اون فک نکن.

بچتم نوه شه مجبوره بخواد و دوسش داشته باشه نداشتم نداشت فدایه یه تار مویه بچت.

هر چی خودتون صلاح میدونین بزارید

بخدا خودمونم نمیدونیم چشه ...میگه بزارید انفال انعام عاطفه امنه آسیه اینارو پیشنهاد میده و فقط با آف ...

حالا كه اينقدر حساسه چيزي بهش نگيد و هرچي خودتون دوست داريد بزاريد

كنارش صحبت اسم بچه نكنيد،و اگر پرسيد بگيد هنوز انتخاب نكرديم،

منم سر پسرم،دوست داشتم بزارم پرهام يا پارسا، مادرشوهرم ميگفت نذر حسن كردم اما من اصلا واكنشي نشون نميدادم و حرفش رو نشنيده ميگرفتم ،با اينكه حرص ميخوردم ،تا اينكه تو بارداريم دوبار خواب ديدم اسمشو امير علي گذاشتم و درنهايت هم پسرم امير علي شد ،و خودم هم چون اين اسمو دوست داشتم دلم راضي نميشد بي توجه از خوابم بگذرم 

خدايا بچه هام و خانواده ام هميشه سلامت باشند.الهي آمين🌺🌺🌺🌺