2777
2789

همون چیزی که زمستون۹۶ جلو حرمش تو سرما ازش خواستم و نداد که البته ممنونشم که نداد چون حالامیدونم که وقتش نبوده😇 الان فقط ازش میخوام‌که آرامش وسلامتی به کل دنیا برگرده و اقتصادکشورم درست بشه و اینکه اگر به صلاحمه و اگروقتشه یه نینی سالم وصالح به منم بده .. 

خدایا شکرت شکرت شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم کرونا گرفتن نفس تنگی دارن خیلی غصه رو دلمه خدا کنه امام رضا علیه السلام یه نگاهی بندازن

بینید اگه گرم مزاجه بهش انار همراه نمک دریا بدید، اگه سرد مزاجن داروی امام کاظم.ان شا.الله خوب میشن

بینید اگه گرم مزاجه بهش انار همراه نمک دریا بدید، اگه سرد مزاجن داروی امام کاظم.ان شا.الله خوب میشن

گرم مزاجن نفس تنگی رو خوب میکنه؟ انار شیرین یا ترش؟ 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

داروی امام کاظم چیه؟ واسه مریضی که تو ای سی یو هست و حالش خوب نیست خوبه؟

من قبل کرونا رفتم خیلی دلم میگیره خداکنه کرونا تموم شه بتونیم بریم دلتنگشم

انشاالله

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.
داروی امام کاظم چیه؟ واسه مریضی که تو ای سی یو هست و حالش خوب نیست خوبه؟

شنیدم جواب میده، تازه چن روز پیش یه خانومی میگفت پسر ده سالم کبود کبود شده بود دیگه قطع امید کردیم آوردیم خونه، دوستم گفت یه قاشق کندر رو تو یه لیوان آب داغ بریز بذار رو کتری آروم آروم حل شه بعد بده پسره خورد خورد لخوره،میگفت بحمدالله خوب شد. شما بازم زودتر با یه دکتر طب سنتی خوب حرف بزنید خودش راهنماییتون میکنه