کته،لوبیاپلو مدیر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 20750 عنوان مامانا بیاید لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 23 پست دخترم یکسالشه الان دیدم سرش داغه،تبش رو گرفتم ۳۷.۷.این تبه؟ چیکار کنم پایین بیاد؟ مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗 1399/07/25 | 23:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کته،لوبیاپلو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 20750 اگر ۳۸ شد دوبرابر وزنش قطره استامینوفن بده ندارم بگم شوهرم بره بخره مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
۲۹۲۶۱ عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 8736 ممنون عزیزم فدات شم...مراقب بچه باش تبش بالا نره...❤❤❤ شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
کته،لوبیاپلو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 20750 سی و هفت و نیم شروع تب هست .نگران نباش بالا نیس خدا رو شکر که. شروع باشه چی.نگرانم بالا بره مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
۹۸۷۶۵۴۳۲۱ عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 6378 شروع باشه چی. نگرانم بالا بره عزیز دلم از الان نگران چیزی ک نیس هستی؟ آستامینوفن بده ان شاءالله میاد پایین ساعت بذار هی بیدار شو و چک ش کن.ان شاءالله چیزی نیس. اگه سخت بیاد پایین ویروسه ک اونم دوره داره و خوب میشه وگرنه یا سرماخوردگی کوچیک یا رو دل کرده و نگرانی نداره. صلوات
کته،لوبیاپلو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 20750 عزیز دلم از الان نگران چیزی ک نیس هستی؟ آستامینوفن بده ان شاءالله میاد پایین ساعت بذار هی بیدار شو و ... ممنون عزیزم.الان تبش اومده پایین ،شب استامینوفن دادم خوب شد،دیگه هم تبش نرفت بالا.نمیدونی علت تبش چی بود؟ یهو رفت بالا بعد دیگه نرفت مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
۹۸۷۶۵۴۳۲۱ عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 6378 ممنون عزیزم. الان تبش اومده پایین ،شب استامینوفن دادم خوب شد،دیگه هم تبش نرفت بالا. نمیدونی علت تب ... خدا رو شکر گلم. ی عفونت کوچولو داره یا سرما خورده بوده یکم . تب هایی ک عامل شون ویروسه معمولا خیلی سخت پایین میاد یا حتی گاهی با دارو هم پایین نمیاد .خدا رو شکر ک ویروس نبوده. مایعات و غذاهای ابکی و گرم و میوه بهش زیاد بده. صلوات
کته،لوبیاپلو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 20750 خدا رو شکر گلم. ی عفونت کوچولو داره یا سرما خورده بوده یکم . تب هایی ک عامل شون ویروسه معمولا ... نیاز نیست ببرمش دکتر؟ الان تبش رو چک کردم ۳۵.۶ بود.نکنه بچم تو بدنش عفونت داره مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
۹۸۷۶۵۴۳۲۱ عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 6378 نیاز نیست ببرمش دکتر؟ الان تبش رو چک کردم ۳۵.۶ بود. نکنه بچم تو بدنش عفونت داره ن گلم نبر تو این موقعیت صلوات
کته،لوبیاپلو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 20750 امتحان# مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗