سلام.ما در اداره ثبت احوال چندین سال پیش درخواستی دادیم و باهاش موافقت شد و الان میخوان اطرافیان به اون اطلاعات دسترسی پیدا کنن که ما چطور در یک کاری موفق شدیم.و ازمون اطلاعات خواستن که ما ندادیم.آیا اینجور درخواست ها محرمانه هست ایا کسی میتونه بفهمه ما از کجا در این کار موفق شدیم ازکدوم شهر اقدام کردیم .کلا آیا کسی میتونه به اطلاعات ما دسترسی پیدا کنه و آیا مثل دادگاه که ثبت میشه چه کسی اطلاعات پرونده ای رو خونده بشه پیگیری کرد ایا این کار قانونی هست .فکر نکنید ازدواج پنهانی یا این داستان ها باشه
دومین سوالم اینه فوق العاده برادر شوهرهای لاشی دارم و خانواده عجیب که خیلی خوششون میاد در ازار دادن.شوهرم ازم خواست اطلاعاتمو جمع کنم که فرزندم چند ماه دیگه به دنیا اومد حضانت رو میتونه چطور به من واگذار کنه که بعدا برادر شوهرام و خواهراش برای زندگی من دردسر ساز نشن.قانونی هست منو حمایت کنه عمر دست خداست حتی شوهرم میگه شاید فردا من زنده نباشم بتونم حتی بچه رو بارداری حضانت تام بهت بدم کسی بعدا نتونه باعث ازارتون بشه لطف میکنی راهنماییم کنی آیا قانونی هست حمایت کنه.حتی شوهرم میگفت کل پول ها به حساب توست اگه من اومد فردا زنده نبودم نیاز بود شناسنامه رو به اسم یک شوهری پیدا کنی بگیری😅😅😅میخوام بگم شوهر خودم رضایت کامل داره و کاملا خودش میخواد که بعدا مشکلی برای بچه هام به وجود نیاد چون میشناستشون