2821
2789
عنوان

مامانا

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 21 پست
سلام خوبین انشاله میخاستم در مورد عمل برداشتن رحم یه توضیحاتی بگیرم که انگار شما عمل شدین چند ساله ع ...

سلام عزیزم 

من پیارسال رحمم و برداشتم روز اول عمل کمر درا داشتم که با امپول و مسکن تحمل کردم 

بعد اومدم خونه سه هفته درد کمرم و با شیاف اروم میکردم سه هعته بعد کلا خوب شدم تقریبا چهل روز مواظبت کردم از خودم بعدش برگشتم سرکارم 

علائم یائسگی تا الان نداشتم خداروشکر چون من تحمدانام سالم بود 

دیگه اینکه ورزش و گمون بعد شیش ماه بتونی انجام بدی ولی در کل میگن بعد برداشتن رحم نبابد وسایل سنگین یا کار سنگین انجام داد 

افتادگی مثانه ندارم الهی شکر 

در کل بگم بعد عمل من فهمیدم زندگی یعنی چی قبلش چندبن سال اذبت میشدم هی خونریزی عفونت درد مسکن 

ولی الهی شکر الان خیلی خیلی رو به راهم واقعا هم از جراحیم راضی بودم 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
سلام عزیزم  من پیارسال رحمم و برداشتم روز اول عمل کمر درا داشتم که با امپول و مسکن تحمل کردم&n ...

من هم قصدم اینه که فقط رحمو بردارم تخمدان جاش میمونه یعنی شما میگین تخمدان بمونه جاش علامت یایسگی نمیاد سراغمون ؟ یکیم باشگاه برا ورزش میشه رفت مثلا زومبا راستش من میترسم که با ورزش افتادگی مثانه بیاد سراغمون

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من هم قصدم اینه که فقط رحمو بردارم تخمدان جاش میمونه یعنی شما میگین تخمدان بمونه جاش علامت یایسگی نم ...

عزیزمم اصل کاری تخمدان هستش که هورمونای  استروژن و پروژسترون تولید میکنه خوده رحم فقط یه کیسه برا حمل جنینه 

وقتی تخمدان سالم هست و دکترا نگهش میدادن مطمعن باش علائم یائسگی نخواهین داشت حتی من بعد چندسال هرماه وقت پریود یا تخمک گذاربم دردای خفیف احساس میکنم 

پس اصلا نگران نباش 

راجب زومبا چون یکم ورزش پرتحرکیه به نظرم از پزشکتون بپرسین 

ولی من یادمه یکی از اشناهامون رحمشو دراورد بعد  شیش ماه رفت ورزش ایروبیک 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
من شنیدم که عمل سختیه واقعا خیلی سخته ؟

من چون قبلا عملای دیگه انجام دادم نه به نظرم سخت نیومد 

واقعا هم خیلی سخت نبود سختیش همون شب اوله عین تمام جراحی ها که اونم با مسکن اروم میشی فرداشم راه میری تمام

من شنیدم که عمل سختیه واقعا خیلی سخته ؟

چرا میخواین رحمتونو درارین 

چند سالتونه 

بچه هم دارین ء