2777
2789
عنوان

چرا اینا رو زنده زنده نمیسوزونن😑😑🔪🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 48 پست

همه جای دنیا خطای پزشکی هست حالاچون شما اونا رو نمیشنوی فکر نکن نیست. بعد هم شما از اونا هم بدتری که خواستار زنده زنده سوزوندنی

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

دایی منم با اشتباه پزشکی فوت کرد فقط 5 ساعت بستری بود با پای خودش رفت داروی اشتباه دادن اخرشم شکایت کردن دست به دست چرخید و هیچی😔خدا لعنتشون کنه بیسوادای نامردو

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی هر شغلی خطا و اشتباه میشه ولی خب چون پزشکی و پرستاری با جون آدما سرکار داره دیگه حبران نشدنیه ف ...

اره دقیقا . نمیدونم چرا اینقدر راحت کنار میان با اشتباهات کادر درمان☹☹

متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..

چرا همرو با یه چوب میزنین 

مگه تمامی دکترا یجورن

بعد خطای پزشکی همیشه هست

پزشکان علامه دهر نیستن که هیچ اشتباهی نکنن که

بیچاره کادر درمانی دارن از جونشون مایه میزارن

باشه_توخوبی#  

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
همه جای دنیا خطای پزشکی هست حالاچون شما اونا رو نمیشنوی فکر نکن نیست. بعد هم شما از اونا هم بدتری که ...

مگه من اشاره کردم به ایران؟!!!

متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..

شوهر عمه منم سر اشتباه پزشکی پاشو از دست داد شکایت کردن سر جلسه رسیدگی به شکایتش مسخرش میکردن بنده خدا رو . مرجع رسیدگی کننده پزشک هستن که همیشه طرفداری همکاراشونو میکنند

اره دقیقا . نمیدونم چرا اینقدر راحت کنار میان با اشتباهات کادر درمان☹☹

میدونی میگفت یه دکتر زنان بود باعث مرگ یه مادر شد ما زنگش زدیم که چرا فلان دارو رو براش تجویز نکردید پاشد پشت تلفون داد بزنه دیه شو میدم مگه چی شده چه خبرتونه شما 😒😒😒😒

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

شوهر خاله من با اشتباه پزشکی فوت شد

جالب اینجاست وکیلی که خالم گرفته بود از دکتره پول گرفته بود که نزاره خالم دادگاهیش بکنه😐

در اخر فهمیدیم که بله دکتر و وکیله دستشون تو یه کاسه بوده.به خالم میگه بهت پول میدم(دکتره) برو رد کارت اونم قبول نکرد ولی به خدا سپردتشون

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
حالم خیلی بد شد ای خدااااا  چقدرم خوشکل بوده

😭😭😭 خدا میدونه چه ارزوهایی داشته و جلو چشماش پرپر شده

یه دختر جوون تو بیمارستان روانپزشکی بستری بوده پرستارا دوز بالا تزریق میکنن بهش تشنج میکه

تشنج میکنه چرا مث قطع نخیا شده پس؟

بعد باسنشو نشون میده؟؟؟

تو شش ماه مگه میشه پوست و استخون شده

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
مگه من اشاره کردم به ایران؟!!!

بله گفتید چرا تو کشور ما باید انقدر خطا باشه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!