2777
2789

خدایاااااااا بهم رحم کن چی میشه اخهههه 

من_شوهر_میخام#  

من_شوهر_میخوام_یالا#  

هی نگید زوده با این 🍳🗡 میزنمتون 

تولدم سه شنبه اس شاید ایشالله آخرین تولد مجردیم باشه 

ازدواج میکنم چونکه من دختر تنهام و از زندگی یکنواختم حالم بهم خورد 

آقااااااا دوست دارم مزدوج شم هی نگید خبری نیست 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🧿 خدایا یه نگاهی به من کن و کمکم کن و منو از آدمای سمی و حسود نجات بده مرسی 😣  هرکی تاپیک جنجالی و پربازدید رو دید 

من ۲۶ سالمه دیرمه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرکی بگه شوهر خبری نیس با این 🏹 تیر میخورید حواستون باشد 🤣🤣🤣🤣🤗🤗🤗

🧿 خدایا یه نگاهی به من کن و کمکم کن و منو از آدمای سمی و حسود نجات بده مرسی 😣  هرکی تاپیک جنجالی و پربازدید رو دید 
تو رو خدا برای خواستگار و ازدواج دعا نکنید بزارید خودش پیش بیاد پیش هم نیومد رهاش کنید من دعا کردم ...

دعا نمیکنم ول کن 

از زندگی مجردی خسته شدم میفهمی

هرکی بگه شوهر خبری نیس با این 🏹 تیر میخورید حواستون باشد 🤣🤣🤣🤣🤗🤗🤗

شوهر خبری نیست😐😐😐😐😶😶😶😶

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

سلام بااجازه استارتر عزیز

خانمها ختم قرآن گرفتم هدیه به حضرت محمد وامام حسن 

الهی حاجت روا بشید وگره از مشکلاتتون باز کنه 

فقط ۴نفر جادارم 

جز/۱۳/۱۴/۱۶/۱۷مونده 

تافردا شب وقت هست 

الهی بحق حضرت محمد و بزرگی خدا هیچکس دست خالی ازاین ختم بیرون نره

عاقادخبری هس بخدا بنظرم متاهلی بهتراز مجردی هس یه زندگی تازه وپرچالش روتجربه میکنی

یس یس ♥️♥️♥️♥️♥️🤗🤗🤗🤗 ولی با هرکسی نمیشه رل زد آدما بی وفا زیادن تف تو شانسم