2777
2789
اهوم ما باید خودمونو ج.ر بدیم ۱۰ سال کار کنیم یه پراید بگیریم تهشم با همون بریم تو دره بخاطر نقص فن ...

یعنی خدا تا کی صبر میکنه 

دنیا اومدنمون اینجا دست خودمون نبود ولی چی میشد لااقل بهتر بود

خدایا شکرتتت
ایفون پیشکش محاسبه کنن یه زوج جوون برا خرید یه خونه کوچیک یا یه ماشین ساده و معمولی تو هر کشور چند ...

دقیقا هممون پیر شدیم

۲۰ سالمه ولی همش فک میکنم چی میشه جوونی نکردیم

خدایا شکرتتت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عب نداره عوضش با پول هایی که حق مردم ماست واسه لبنان خونه و اپارتمان ساخته میشه😊 مردم ایران چه اه ...

یعنی از خدا نمیترسن

اینده ی ۸۰ میلیونو نابود کردن

نمیدونم خدا کی میخواد جوابشونو بده

خدایا شکرتتت

تو ایران باید تا اخر عمرت کار کتی چون دلار میکشع بالا

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

یعنی خدا تا کی صبر میکنه  دنیا اومدنمون اینجا دست خودمون نبود ولی چی میشد لااقل بهتر بود

فک نمیکنم هیچی عوض شه

به قول معلممون فقط باید از لذات معنوی بهره ببریم😂

جز اون چار درصدیا همه وضعشون همینه اونا ک وضعشون خوب بودم الان متوسطن و یه وقتایی میمونن تو خرجا

بابام گفته بود دانشگاه قبول شی لپ تاپتو عوض میکنم داغون شده و این ک دندوناتو لمینت میکنم 

الان واقعا دیگه هیچ کدومو نمیخوام فقط زنده بمونیم کافیه 😂😂

من یه دختر ۱۸ ساله ام. دوست دارم با عقل و حرفم سنجیده بشم تا سن کمم❤نظر شما همیشه محترمه و احترامت قطعا واجبه.اما در قبال احترام انتظار احترام ازت دارم دوست خوبم❤تو تاپیکای ادبیات و ترسناک تگم کنید ممنونتونم
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز