جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
مشکل از اونا نیست ، کار به محتویات مغزشون ندارم ، مشکل از شماست که رفتی فالو کردی یا میری تعداد فالورهاشون رو چک می کنی یا درامدشون رو تخمین میزنی و حالا میخوای انقلاب کنی
نه والا برو ببین چقدر از ماهایی که فالورشونیم پول در میارن واقعا خودت فک کن میفهمی
کارشونه دیگه، یارو داره زمان میذاره کلی محتوا تولید میکنه پول هم درمیاره، مثل هر کار دیگه ای، شما خوشت نمیاد فالو نکن، هر کسی بسته به سلیقه اش بلاگرایی که می پسنده فالو می کنه
کارشونه دیگه، یارو داره زمان میذاره کلی محتوا تولید میکنه پول هم درمیاره، مثل هر کار دیگه ای، شما ...
ببخشید من دخالت میکنم دوسته گلم.ولی اخه واقعا حرصمون میگیره این همه ادم با سختی و عذاب نون درمیارن
ولی اینا از طریق تبلیغات دروغی...
خب چرا همین اسکرین رو تو اینستا پخش نمیکنین؟ ابروشو ببرین بهترین راهه
همشون همینن کافیه بهشون یه تو بگی .
همچین ادم قهوه ای میکنن
تازه تو استوریاشون ادعای ادب و فرهننگگ دارن