2777
2789
عنوان

بیایید متحد بشیممم....

134 بازدید | 15 پست

این بلاگر های مسخره رو که فک میکنن چین و چقدر معروفن و آن فالو کنیم واقعا دارن شورشو در میارن 

میرن بیرون عکس میدن میرن اینجا اونجا واقعا خیلی مسخره شدن 

آنفالو_بلاگر#  

به پویش ما بپیوندید

@جاریتونم5  

@______negar______  

@دختر_نی_نی_یار  

همه بیایدددد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤗🤗#پایه_ام

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
حسادت# ؟😕

ن گلم همشون از دم بی ادبن اخه

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
نه والا برو ببین چقدر از ماهایی که فالورشونیم پول در میارن واقعا خودت فک کن میفهمی

کارشونه دیگه، یارو داره زمان می‌ذاره کلی محتوا تولید می‌کنه پول هم درمیاره، مثل هر کار دیگه ای، شما خوشت نمیاد فالو نکن، هر کسی بسته به سلیقه اش بلاگرایی که می پسنده فالو می کنه

بیشتر داری حسادت میکنی انگار

کارشونه دیگه، یارو داره زمان می‌ذاره کلی محتوا تولید می‌کنه پول هم درمیاره، مثل هر کار دیگه ای، شما ...

ببخشید من دخالت میکنم دوسته گلم.ولی اخه واقعا حرصمون میگیره این همه ادم با سختی و عذاب نون درمیارن

ولی اینا از طریق تبلیغات دروغی...

خب چرا همین اسکرین رو تو اینستا پخش نمیکنین؟ ابروشو ببرین بهترین راهه

همشون همینن کافیه بهشون یه تو بگی .

همچین ادم قهوه ای میکنن

تازه تو استوریاشون ادعای ادب و فرهننگگ دارن