2777
2789
ببرمش دکتر ؟ بدتر میترسم ببرمش دکتر اگه کرونا هم نیست دورازجون کرونا بگیره زبونم لال

کامنت قبلی که گذاشتم بخون عزیزم...

اگه ببرید دکتر و تحت نظر باشه،خیلی به نفع شه

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای الان چطورن پدرتون؟ 

نسبت به روزهای قبل بهتره،خداروشکر

همچنان ریه چپ درگیره

دیشب پلاسما درمانی انجام دادن واسش...

اخ الهی بمیرم واست بابایی

هر تعداد که میتونی واسش صلوات بفرست لطفا عزیزم،امروز تولدمه از خدا خواستم پدرم رو شفا بده،دعا کن بی جوابم نزاره.

نسبت به روزهای قبل بهتره،خداروشکر همچنان ریه چپ درگیره دیشب پلاسما درمانی انجام دادن واسش... اخ ا ...

الهی که زودتر خوب بشن، همین الان صلوات فرستادم واسشون پلاسما درمانی چیه؟ کدوم بیمارستان بردینش؟ ببخشید سوال میکنم

الهی که زودتر خوب بشن، همین الان صلوات فرستادم واسشون پلاسما درمانی چیه؟ کدوم بیمارستان بردینش؟ ...

ممنونم عزیزم.

شما واسش دعا کن،الهی خدا صداتو بشنوه به دل ما و پدرم رحم کنه،آمین.

گلم کسایی که کرونا میگیرن ۲ هفته بعد از بهبودی کامل خون میدن بعد خونشون علیه این بیماری پادتن ساخته.

پادتن یا همون پلاسمای خون رو جدا میکنن

و به بدن بیمار بدحال تزریق میکنن که یه جورایی به بدن برسونن چطور با بیماری مقابله کنه...

میشه  پلاسما درمانی

،بیمارستان شهر خودمون بردیم.

خواهش میکنم عزیزم

ممنونم عزیزم. شما واسش دعا کن،الهی خدا صداتو بشنوه به دل ما و پدرم رحم کنه،آمین. گلم کسایی که کرون ...

ممنون عزیزدل ان شالله که پدرت صحیح و سلامت برگرده پیشتون دیگه هیچوقت راهتون به بیمارستان نیفته

ممنون عزیزدل ان شالله که پدرت صحیح و سلامت برگرده پیشتون دیگه هیچوقت راهتون به بیمارستان نیفته

قربونت برم عزیزمم.

ان شاءالله،ممنونم از دعای خیرت گلم،زنده باشید.💕

داروچی دارید مصرف می کنید؟

هیچی والاخودم وهمسرم وبرادرم بهتریم اماپدرومادراصلاخوب نمیشن علایممون بابدن دردشروع شدتب ولرزحس بویایی وچشایی صفرحالت تهوع اسهال تنگی نفس خفیف بی حالی پدرومادرچندین بارآزمایش خون دادن یه بارمنفیه یه بارمثبت قرص وداروسرماخوردگی میخورن

ممنونم گلم ، از صبح کلی مایعات به مامانم دادم خورده

اصلااسترس نده بهش بخداماخودمون فکرمیکردیم سرماخوردگی من دیدم والاتوسرماخوردگی حس بویایی آدم هست الان هیچی نمیفهمم بابام سه چهاربارآزمایش داده سه بارمنفی یه بارمثبت حالش بدنیست خوبم نیست ازش بپرس اون علایمی که گفتموداره؟یانه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز