2777
2789
عنوان

شوهر پر توقع

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 33 پست

نمک ب حروم😑🤐

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه مامانم بعضی روزها پسرم رو میبره باغ که هم تو این کرونا اونجا بازی کنه 

هم اینکه من استراحت کنم

بازم زبون این مرد درازه

بخدا خسته شدم تو این زندگی 

کلا خیلی پر توقعه 

از همه حتی پدر مادر خودش هم توقع زیاد داره ولی اونا محل نمیدن بهش ؛ چون میشناسن ش

من از اول کارامو‌خودم کردم مادروم خبر نکردم هروقتم مریض شدم موندم خونه ی خودم تا همسرم پر توقع نشه من از خواهرم درس عبرت گرفتم خواهرم هروقت مریض میشد دامادمون میاوردمیذاشت خونه‌ی مامانم میگفت بهت برسه خوب بشی الان با دوتا بچه باز کارش همینه 

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
مردها همینن غصه نخور

همشون ایینجور نیستن .متاسفانه .ولی باید بگم بعضی مردها بوئ از انسانیت نبردن .واقعا در زمان بارداری یا وقتی بچه کوچک هستش تا دوسال باید شوهر هم کم کنه .یا پرستار بچه بگیره 

طراحی واجرای داخلی ساختمان

والا شما روو دادین دوبار جلوش وایسین اینقد پرو بازی در نمیارن شوهر خواعر من خواهرم ک میاد مامانم ب زور میوه میده یا من غذا پخته باشم میدم ببره هرکاری میکنم تا با اصرار مجبور میشه ببره میگه شوهرم دعوا میکنه میگه حق خودشونو بدن ب ما بیچاره هنیشه هم دست پر میاد