2777
2789
برای منم دوران عقد خیلی اذیت میکرد و خودشو دست بالا میگرفت ولی بعد عروسی کم کم تغییرش دادم با حرف و ...

فقط حرف خودشو قبول داره به کسی گوش نمیده.... میگه هرچی میگم بگو چشم آخه مگه میشه

یه ماه فقط نامزد بودیم

خیلی کمع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از مالی همسرم اینا بالاترن تقریبا... تحصیل یه سطح ایم

شاید برا همینه برات کلاس میذاره بهش محل نده تو هم خودتو بگیر، کتاب بخون ورزش کن کم توجهی داشته باش البته ن بصورت لج بازی

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
تو فقط زندگیتو کن یه مدت هرچی گفت بگو چشم ولی تفریحات خودتو داشته باش اومد خونه همه چیو براش محیا کن ...

دوساله دارم میگم چشم اما هیچ فرقی نکرده... تو این کرونایی که هیچ جا نمیذاره برم اما خودشو خونه مادرش میره طبقه پایین

تا میتونی بهانه ای دستش نده و مطیع باش ولی تو خونه یجور برخورد کن که انگار فقط هم خونه ای باهاش وقتی اینجوری کنی شاید به اشتباهش پی ببره باید ببخشی ولی تو اتاق خوابم زیاد دم پرش نشو یه مدت بزار اون لیاد سمتت

مثلا شوهر من عاشق اینه که من تو جمع آقا صداش کنم و بهش احترام بزارمو جوری برخورد کنم که اون رئیس خانوادس در صورتی که تو خونه ابم بخواد بخوره میاد میگه بعد میخوره ولی بیرون من یه جور برخورد میکنم که انگار حرف حرف اونه یا مثلا تو رخت خواب هم همین طور این فرصتو بهش میدم تا قوی بودنشو ثابت کنه ولی با احتیاط