2777
2789
عنوان

بدویید دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 45 پست
گوشاتو تیز نکن،صدا تلویزیون زیاد کن فیلم ببین

پنجره ها دوجدارس پنجره ما بستس ولی از ره پله صدا میاد میترسم تلوزیونو زیاد کنم اعصابشون خورد بشه بیان دم در

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊

الان خوشحال شیم ناراحت شیم؟؟ یا چی؟؟؟

چرا دعوای دردناک زن و شوهر اینقدر برات جذابه ک با این هیجان میگی بدویین دعوا

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه مدت یه خونه می شستیم با یه تیغه از واحد کناری جدا شده بود... هر صبح صدای اذان صبح گوشیش و می شنید ...

چه قشنگ

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
قرنطینه و کرونا کجا بود  الان همه مسافرتن  یعنی شهر ما خلوت شد همه رفتن

من قرنطینه ام😁

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
بهتره چون حامله خودتو وارد دعواشون نکنی خداییی نکرده اتفاقی برات میفته الان بیشتر نگران خودت شدم&nbs ...

اره به خدا زنگ بزنم به شوهرم میاد اونم دعوا راه میندازه

وای منم دیشب تو خیابون چندتا پسر دیدم دعوا میگردن اون یکی رفت  چاقو دراورد منم سر یع دست پسره ر ...

وای کار خوبی کردی 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
الان خوشحال شیم ناراحت شیم؟؟ یا چی؟؟؟ چرا دعوای دردناک زن و شوهر اینقدر برات جذابه ک با این هیجان م ...

شما لطف کن کل تاپیکو بخون بعد اظهار نظر کن