2777
2789
عنوان

خانومای حاجت دار بیاین

66 بازدید | 12 پست

خانوما 

هر کس هر حاجتی داره منم مثل خیلی از شماها حاجت دارم بیاین برای هم دعا کنیم من یه حاجت خیلی مهم دارم و اگه تو زندگیم اتفاق بیفته انقلاب میشه واقعا😭😭😭و یکی از دوستا هم برای سلامتیش ارم خواست دعا کنم پس بیاین برای براورده شدن حاجتا سوره یاسین بخونیم میخام ختم بگیرم تا شنبه شب ۴۰ تا باهم بخونیم تا حاجت روا شیم 

هر کی میخاد بگه 

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخونم عزیزم یه بار، برای سلامتی و طول عمر خانوادم دعا کن، و اینکه کرونا تموم شه، برای شمام دعامی ...

چشم عزیزم ایشالله که به حق ۱۴ معصوم همگی به حاجتمون برسیم 

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
ینی شبی40تا بخونیم؟ یا هر اندازه ک دوس داریم اعلام کنیم؟

نه عزیزم

تا شنبه شب هر چندتا میخای بخونی بگو گلم

قراره همگی ۴۰ تا بخونیم تا شنبه شب

لطفا برای منم دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر خانما 

ایشالا همتونم ب مراد دلتون برسین 

سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏
نه عزیزم تا شنبه شب هر چندتا میخای بخونی بگو گلم قراره همگی ۴۰ تا بخونیم تا شنبه شب

آها من5تا میخونم

التماس دعا دارم از همگی

امیدوارم هرکسی هر مشکلی داره رفع شه

لطفا برای خونه دار شدن خواهرم

سلامتی خانوادم

از بین رفتن کرونا

و در آخرم اینکه خدا ی بچه صحیح و سالم بهم بده

دعا کنین

ممنونم خدا جون...
لطفا برای منم دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر خانما  ایشالا همتونم ب مراد دلتون برسی ...

چشم عزیزم

آها من5تا میخونم التماس دعا دارم از همگی امیدوارم هرکسی هر مشکلی داره رفع شه لطفا برای خونه دار ش ...

ای جانم مهربونم چشم عزیزم حتما

ایشالله همگی حاجت روا شیم

یسوال اگ گاهی مجبور بشی بدون معنی و تند سورع رو بخونی بخاطر شرایط چله خراب میشه؟🥺😔

نه خراب نمیشه ولی سعی کن از ته دلت بخونی تا باور داشته باشی که حاجتت براورده میشه و اروم بشی