خخخخ 😘هیچکدوم فداتشم🌹ان شالله همیشه سلامت باشی من وقتی وزن نرمال و متناسب با قدمو دارم حس ضعیف بو ...
خدا بهتون سلامتی بده انشاالله. منم خیلی رو فرم بودم بعد بارداری وحشتناک اضافه وزن آووردم. شکم و پهلو که دیگه نگم برات. تصمیم گرفتم یه نی نی دیگه بیارم بعد برم پیکر تراشی👙
ای کاش جوان ها میدانستند و پیر ها می توانستند. امام علی(ع)
٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت
منم الان تو همون مرحلم هیکلم داغون شده ها داغوووووون هرچیو اب کنم پهلو و روناممو فک نکنم بتونم تکون ...
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
پهلو رو شاید بشه یه کاریش کرد ولی رون واقعا تکون نمیخوره هر کاری میکنی. دیروز یه خانمی تو نی نی سایت میگفت بهونه ی جدیدم واسه رژیم نگرفتن اینه که میگم بخور قوی شی کرونا گرفتی نمیری.
منم دیگه بدون عذاب وجدان دارم میخورم. خیلی خوب بود. شمام فعلا همینو سر لو حه ی کارت قرار بده تا ببینیم بعدا چی میشه😅
ای کاش جوان ها میدانستند و پیر ها می توانستند. امام علی(ع)
این هنو جنسیتش مشخص هم نشده شکم منم ازین کوچیک تره همون اول ک یه شکم گنده نسیبت نمیشه بعد از شش ماهه یکدفعه خیلی بزرگ میشه قبلش خیلی کوچیکه بچه تازه مال من ک دوقلو هم هست