2777
2789
عنوان

سیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 28 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مثلا یه نمونه از بی سیاستی اینه که: اطرافیان همسر حرفی میزنن که روح همسر خبر نداره😂 ولی متاسفانه خ ...

خیلی عالی بود ممنون 

دقیقا کار اشتباهی ک خیلی از خانوما دیدم انجام میدن تا ی چیزی از خونواده همسر میبینن میان خونه میگن مامانت فلان کرد خواهرت لونجوری کرد 

ک ب جا اینکه اوضاع بهتر بشه بدترم میشه

سیاست چیه غر نزنی و تو مخی نباشی شوهرت باهات خوب میشه و به خواسته هات میرسه

مصلا ما از هم دوریم هروقت میخواد بیاد تهران فقط میکه امروز میام 

میگه معلوم نیس چ ساعتی کارامو بکنم راه میفتم 

یهو شرو میکنه پیام دادن میگه رسیدم تهران 

از دستش ناراحت میشم 

میگم دوس دارم بدونم کی حرکت میکنی 

اونم میگه منم دوس ندارم تو نگرانو چشم انتظار باشی 

نمیدونم واقعا چیکار کنم؟؟؟ واقعا دوس دارم بدونم کی حرکت میکنع ولی خب همیشه هم کار خودشو میکنه 

این ی نمونشه🙁

مصلا ما از هم دوریم هروقت میخواد بیاد تهران فقط میکه امروز میام  میگه معلوم نیس چ ساعتی کارامو ...

ی چی بگم ناراحت نشی مردا این چیزا ک زنا براشون مهمه اصلا براشون مهم نیس پس سعی کن توام برات مهم نباشه مهم اینه ک اومده پیشت و وون ی روزتو ناراحت نباش و خوشحال باشین پیش هم

مصلا ما از هم دوریم هروقت میخواد بیاد تهران فقط میکه امروز میام  میگه معلوم نیس چ ساعتی کارامو ...

سلام عزیزم بهترکه بهت نمی گه توهم دیگه استرس نداری مازنهاچرابایدحتمابه خودمون سختی واسترس بدیم مهم اینه که میادپیشت سعی کن جلوش اصلا ازخانوادش بدنگی اگه حرفی ازخانوادش تودلت مونده باشوخی وخنده بیانش کن واخرشم بگو خیلی خانوادتودوست دارم خداروشکریه خداهمچین خانواده ی شوهرخوبی نصیبم کرد

ی چی بگم ناراحت نشی مردا این چیزا ک زنا براشون مهمه اصلا براشون مهم نیس پس سعی کن توام برات مهم نباش ...

ن خب منم خوشحالم ولی نمیدونم چطوری خودمو اروم کنم😭

انوقت من لحظه ب لحظه باید بدونه کجام 

سلام عزیزم بهترکه بهت نمی گه توهم دیگه استرس نداری مازنهاچرابایدحتمابه خودمون سختی واسترس بدیم مهم ا ...

ن خداروشکر با خونوادش اصلا مشکل نداره همیشه هم مشتاق نشون میدم خودمو نصبت ب خونوادش 

البته واقعا دوس دارم خونوادشو