2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 18 پست
سلام عزیزم من الان پستتو خوندم خیلی ناراحت شدم اما واقعا میگم که باید از ته دلت خوشحال و شاکر باشی ک ...

اما اجی بیشتر دلم میسوزه برای خودم با اینکه کم چیزی نبودم و چیزی از بقیع دخترا کم نداشتم .... قلبم گرفته الان ببین چجوری به آدم مطلقه نگاه میکنن

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦
اما اجی بیشتر دلم میسوزه برای خودم با اینکه کم چیزی نبودم و چیزی از بقیع دخترا کم نداشتم .... قلبم گ ...

درک میکنم گلم اما دقیقا چون تو هیچی از بقیه کم نداشتی یا تازه بیشترم داشتی اون طرف اینکارو باهات کرده. چون لیاقت محبت نداشته. الان درسته حالت بده داغونی دلت شکسته اما الان که باهم زندگی شروع نکردید زودتر میتونی از جات بلند بشی اما اگه باهاش ازدواج میکردی و زندگی شروع میکردی اونطور که بدتر میشد بعدشم الان شاید تو دوران عقد طلاق گرفته باشی و حکم مطلقه داشته باشی اما کیس بهتری برای ازدواج خواهی داشت نسبت به اینکه میرفتی تو زندگی و بعدش طلاق میگرفتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا ولی از این ناراحتم که الان اون خوشحال و شاد و خندون و من

همیشه اینجوریه،اوایل جدایی مردا خوشحالن و خانم ها ناراحت ولی به مرور زمان کاملا برعکس میشه،مطمئن باش خدا جوری برات جبران کنه که به این روزها بخندی