2789
عنوان

کچل شدم رف...

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 127 پست
کف سرم بطور وحشتناکی خالی شده بود که بخار ضعیف شدن پیاز مو هام درنتیجه استفاده از کرم وشامپوی دکترم ...

منم میخرم پس.. اگه خوب بود تا عمر دارم دعات میکنم.. حالم خیلی بده به خاطر موهام.. روم نمیشه حتی عسکش هم بذارم.. شنا دلیل ریزش موهات چی بود؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من به کف سرم می زدم تازا به مژهامم زدم بلند شد  نزنی به چشت بعد منو مواخذه کنی گلم 😅

پماد آد ميزدي كف سرت ؟ 😰 واسه مو نيست كه

چطوري اون همه چربيو سنگينيو ميشستي 

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
منم میخرم پس.. اگه خوب بود تا عمر دارم دعات میکنم.. حالم خیلی بده به خاطر موهام.. روم نمیشه حتی عسکش ...

علت ريزشت چي بوده

پماد آد ميزدي كف سرت ؟ 😰 واسه مو نيست كه چطوري اون همه چربيو سنگينيو ميشستي 

🤩🤩🤩باشامپو سیر اخه این شامپو چون بیشتر محتویاتش گیاهیی زیا کف نمیکنه

نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه
نمیدونم.. ازمایشام خوب بوده.. کم خونی و ویتامین دی و  و این چیزا نداشتم.. سونو هم خوب بود.. فقط ...

واسه ريزش مو اول هورمون چك ميكنن. 

منم پلي كيستيكم و مشكل كم پشتي مو دارم شديييد

همه راها رو رفتم جواب نداد

واسه ريزش مو اول هورمون چك ميكنن.  منم پلي كيستيكم و مشكل كم پشتي مو دارم شديييد همه راها رو ...

اره اونم ازمایش میدم.. نمیدونی چه هورمونایی رو باید بدم؟ اخه هزینه زیاده اگه بخپام کامل بدم.. بعد ممکنه هیچ علایمی نداشته باشم ولی هورمونام به هم ریخته باشه؟

من به کف سرم می زدم تازا به مژهامم زدم بلند شد  نزنی به چشت بعد منو مواخذه کنی گلم 😅

😉😘

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
اره اونم ازمایش میدم.. نمیدونی چه هورمونایی رو باید بدم؟ اخه هزینه زیاده اگه بخپام کامل بدم.. بعد مم ...

منم ريزش شديد داشتم اما بيخيال ازمايش هورموني بودم. فكر ميكردم مشكل هورموني داشته باشم پريود نامنظم ميشه. چون پري منظم بود بيخيالش شدم. 

بخاطر ريزش مو و جوش صورتم دكتر ازمايش هورمون نوشتو پلي كيستيك بودم

میشه عکس موهات بفرستی ببینم مثل منه یا نه.. اخه فک میکنم خودم فقط به این شدتم    

واي اصلااااا از سرم عكس نميگيرم هيچوقت. باورت نميشه حتي تو خلوتم عكس نميگيرم خودمم ببينم. همون جلو آينه كافيه برام. كم پشتي من زياده كف سرم معلومه. خيلي وقتا از پودر تاپيك استفاده ميكنم حتي